23 de migranţi din Siria, Irak şi Iran, prinşi într-un microbuz lângă...

23 de migranţi din Siria, Irak şi Iran, prinşi într-un microbuz lângă frontiera cu Ungaria. Cum au încercat să se ascundă

0
DISTRIBUIȚI

 

politia-frontiera

Un număr de 23 de migranţi din Siria, Irak şi Iran au fost prinşi într-un microbuz, în apropiere de frontiera cu Ungaria, în judeţul Arad, ei fiind însoţiţi de doi polonezi şi un turc, care sunt cercetaţi pentru trafic de migranţi.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Poliţia de Frontieră Arad, un microbuz cu numere de Polonia a fost oprit în oraşul Nădlac, aproape de frontiera cu Ungaria, iar în timpul verificărilor au fost găsiţi ascunşi 23 de migranţi.

Şapte dintre străini provin din Siria, unsprezece din Irak, iar cinci sunt din Iran.


Ei au vârste cuprinse între 23 şi 45 de ani şi stăteau înghesuiţi pe podeaua vehiculului de transport mărfuri, sperând că vor putea trece ilegal frontiera.

Şoferul polonez, în vârstă de 23 de ani, era însoţit de un conaţional şi un turc, care sunt cercetaţi acum pentru trafic de migranţi.

Migranţii, care intenţionau să ajungă în Spaţiul Schengen, vor fi cercetaţi penal pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.