54 de percheziţii la contrabandişti de ţigări de la graniţa cu Serbia....

54 de percheziţii la contrabandişti de ţigări de la graniţa cu Serbia. Vezi cine este poliţistul a cărui casă este percheziţionată UPDATE 1 Ce s-a găsit GALERIE FOTO şi VIDEO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1970386655">

DESCINDERI CONTRABANDA CU TIGARI05_resize

Operaţiune de proporţii, în această dimineaţă, a Poliţiei de Frontieră Timişoara, care a beneficiat de sprijinul DIPI, al Poliţiei Timiş şi trupelor de intervenţie ale Jandarmeriei: 54 de percheziţii au fost efectuate, simultan, în zece localităţi din zona Sânnicolau Mare.

Vizaţi au fost membrii unei grupări specializate în contrabanda cu alcool şi ţigări aduse din Serbia. În timpul anchetei, care a fost începută în luna martie, s-a stabilit că tutunul de contrabandă era adus în ţară peste fâşia verde. Contrabandiştii sârbi aduceau baxurile de ţigări până în apropierea liniei de demarcaţie, de unde erau preluate cu alte maşini de către români. Din depozite, ţigările erau distribuite pe piaţa neagă. În timpul monitorizării, au fost capturate mai multe transporturi de ţigări. Azi noapte, poliţiştii de frontieră au reușit prinderea în flagrant a doi suspecţi în timp ce încercau să introducă în ţară 4.000 de pachete de ţigări. Prejudiciul stabilit este de aproape un milion de lei.

Percheziţiile sunt în plină desfăşurare în localităţile Sânnicolau Mare, Dudeştii Vechi, Variaş, Lovrin, Igriş, Cenad, Teremia Mare, Saravale şi Valcani. Printre cei ale căror case sunt controlate se află şi cea a unui agent de la postul de poliţie din Sânpetru Mare. „Nu ştiu de ce au venit la mine. Nu am făcut contrabandă cu ţigări”, a declarat poliţistul a cărui casă este percheziționată de colegii săi de la Poliţia de Frontieră.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare vor fi audiate peste treizeci de persoane, pentru 15 dintre suspecţi fiind emise mandate de aducere.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea continuării cercetărilor peste 3.800 pachete de țigări, 1.472 litri alcool, precum și 51.800 lei și 33.900 euro. S-a mai descoperit şi o puşcă cu aer comprimat deținută fără forme legale. Prejudiciul estimat este de 1.100.000 lei.

1 COMENTARIU

  1. Bravo lor, POLITISTILOR DE FRONTIERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Se pare ca frontieristii le cam dau lectii specialistilor ce manageriaza politia nationala!
    P.S. Astept comentariile frustratilor !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.