Ada Hausvater și Ion Rizea sunt invitații de azi ai emisiunii PRESSALERT...

Ada Hausvater și Ion Rizea sunt invitații de azi ai emisiunii PRESSALERT LIVE. Vezi cum le poți adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-193620026">

 

ada hausvater 1

Doi dintre oamenii care fac din Teatrul Național Timișoara una dintre cele mai dinamice instituții de cultură sunt invitați în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.

Vom discuta cu directorul Ada Hausvater și actorul Ion Rizea despre contemporaneitatea piesei „O scrisoare pierdută”, care se joacă joi pe scena TNT, dar și despre balul mascat care este campania electorală pentru alegerile prezidențiale sau despre strategia Timișoarei în lupta pentru titlul de Capitală Culturală Europeană.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. DISCRIMINARE!!!
    Cel mai important om de teatru si DIRECTOR DE TEATRU din zona si nu numai…este domnul L. Varsandan (absolvent de facultate de drept si facultate de filologire sectia teatru!) nu este invitat deloc la emisiunile de specialitate. De ce ?
    Vom apela la forurile germane ca un Director de Teatru German, etnic german este pe nedrept ignorat desi premiile obtinute sunt superioare Teatrului national condus de doamna Hausvatter.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.