Alexandra, fetița care a surzit după ce a trăit în condiții INUMANE...

Alexandra, fetița care a surzit după ce a trăit în condiții INUMANE într-un grajd, va putea auzi din nou, mulțumită unui om cu suflet mare care i-a citit povestea pe PRESSALERT.ro

1
DISTRIBUIȚI

ruben iancu la pressalert live (3)

Alexandra, fetița de zece ani care a surzit după ce primii șase ani de viață a trăit într-un grajd, va putea auzi din nou. O doamnă cu inimă mare, sensibilizată de povestea fetiței, publicată astăzi pe PRESSALERT.ro, a vizitat-o pe Alexandra la centrul „Frații lui Onisim”, acolo unde locuiește alături de alți 25 de copii, și i-a făcut o surpriză. Un aparat auditiv performant, de care avea atât de mare nevoie ca să fie un copil normal, să audă.

Ruben Iancu (foto, sus), unul dintre tăticii adoptivi care au grijă de cei 26 de micuți părăsiți de părinți, a povestit, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că „am rămas plăcut impresionat când am văzut că astăzi, în jurul orei 16.30, a venit o doamnă la centru cu un aparat auditiv, unul destul de performant, pentru Alexandra, cu care va putea să audă.


Urmează să mergem să-i facem amprenta pentru ureche, am rămas foarte profund impresionat” .

alexandra

Alexandra nu s-a născut surdă, ci nu a mai putut auzi din cauza unei otite netratate. Ruben Iancu crede că, cel mai probabil, fetița a făcut otită pentru că grajdul în care locuia „nu avea geamuri. Când a ajuns în centru, Alexandra se ținea de urechi, de cap, știam că nu poate auzi, dar nu știam ce o doare, pentru că nu putea comunica cu noi. Am reușit să-i scoatem puroiul afară și măcar acum nu o mai doare”.

Echipa PRESSALERT.ro îi mulțumește doamnei cu inimă mare care i-a adus un aparat auditiv Alexandrei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.