Amendat pentru discriminare, primarul Nicolae Robu sare din nou la gâtul țiganilor....

Amendat pentru discriminare, primarul Nicolae Robu sare din nou la gâtul țiganilor. De ce spune că se cred „stăpânii universului”

8
DISTRIBUIȚI

Nicolae Robu primar, Florin Radulescu proprietar 02

Primarul Nicolae Robu are în continuare speranțe mari legate de demolarea turnulețelor de la palatele țiganilor din Timișoara. Recent, primarul a cerut de la Direcția de Urbanism un inventar al turnulețelor din urbea de pe Bega.


Rezultatele parțiale au demonstrat că cele mai multe au autorizație de construire astfel că nu vor putea fi demolate.

Edilul a comentat vineri că „vom face toţi paşii pentru a aduce clădirile la forma lor autorizată, clădirile să fie în acord cu autorizaţia. Care nu sunt în acord, jos clădirile, jos turnuleţele, trebuie să ştie că legea e lege. S- a ajuns la ce s-a ajuns prin felul în care s-au afirmat romii, prin lipsă de fermitate. Dacă au văzut că autorităţile locale nu au fost ferme, ba au putut să facă petreceri unde s-au luat de umeri unii cu alţii, normal că li s-a urcat la cap şi au gândirea că pot construi ce vor, că mai dau câte o spagă, că sunt stăpânii universului”.

Momentan municipalitatea se judecă cu o familie de țigani de pe strada Romulus, care, deși are un palat cu turnulețe construite ilegal, refuză să le dărâme.

8 COMENTARII

  1. De ce nu înțelege oare nimeni ca justiția din tara asta e de kkt…judecătorii sunt prea blânzi in aplicarea legii, se gândesc doar la leafa si atât! Daca nu pot face o spaga nici Nui interesează sa aplice legea , tot timpul dau pedepsele minime adica scoatere de sub urmărire si cheltuieli in favoarea statului
    ….judecătorii anulează amenzi filmate, o proba solida, si atunci vreți sa judece cazuri cu nenumarate interpretari? Rușine judecătorilor din tara asta…toți sunt doar după salar, nu au un gram de patriotism in ei

  2. „Rezultatele parțiale au demonstrat că cele mai multe au autorizație de construire”!!! Multumim, domnule Ciurariu, director al Directiei de urbanism! Desi legea va permitea sa nu autorizati turnuletele, ati preferat sa dati autorizatii; va datoram turnuletele, tigla lucioasa, jgheaburile de cupru, mansardele oribile, etc., adica ati aprobat tigania in Timisoara!

  3. cine sunt cei care va amendeaza ,inseamna ca iau spaga de la tigani,este rusinos ca timisoreni adevarati nu sar la gitul acestor spurcaciuni care nu fac nimic.trebuie facut o reclamatie la DNA sa-i ii-a si pa acestia la purificat.

    DOMNULE ROBU MERGETI INAINTE CA CIUHANDRU A LUCRAT CU TIGANI CA ASTA E SI MOTIVUL CA SAU EXTINS IN TOT ORASUL

    • bai Iani, ungure !
      ti dai la noi tiganii ?
      vez co iei.
      dapo che muia dapto ando ioca dapto andro nac dapto andro bul haz mo vrejos.

  4. CINE SUNT DISCRIMINATI?

    DISCRIMINATI SUNTEM NOI NU EI,NOI MUNCIM PENTRU A SUPRAVETUI,
    EI NU MUNCESC NICI UNDE SI TRAIESC PE PICIOR MARE,TREBUIE FACUT O PETITIE LA UNIUNEA EUROPEANA SI ARATAT PE CINE APARA,HOTI CRIMINALI,TRAFICANTI DE DROGURI SI DE PERSOANE
    NISTE NENOROCITI CARE AU AJUNS SA SCOATA COPII DIN SPITALE CA EI AU CUMPARAT SPIALUL,TREBUIE VERIFICATE TOATE ACTELE DE RETROCEDARE SI O SA AVETI O MARE SURPRIZA CA MAI MULT DE 90% SUNT PE ACTE FALSE

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.