Apel de urgență, la Timișoara: se caută donatori de sânge pentru un...

Apel de urgență, la Timișoara: se caută donatori de sânge pentru un pacient care suferă de o anemie rară și gravă. Cum îl poți ajuta

6
DISTRIBUIȚI

transfuzie sange

Un bărbat de 61 de ani are nevoie urgent de sânge. Pacientul, care în acest moment este internat la Spitalul Județean Timișoara, suferă de o formă de anemie rară și gravă, și are nevoie de mai multe transfuzii de sânge.


Olimpia Oprea, medic ginecolog în cadrul Maternității Odobescu din Spitalul Municipal Timișoara, face un apel către persoanele cu grupa sanguină A2 să doneze sânge pentru acest pacient.

„Deoarece nu există donatori suficienți, tatăl prietenei mele nu poate primi sânge decât în cazul în care găsesc patru donatori. În această situaţie disperată se află nenumărate persoane, atât bolnavi, cât şi familiile acestora. M-am hotărât să donez şi eu sânge ca să ajut! Dacă vreţi să ajutaţi şi dumneavoastră, vă rog să îmi scrieţi (olimpiaoprea@yahoo.com) şi vom merge împreună. Până în acest moment, ne-am adunat 11 oameni, patru au donat sânge ieri, iar luni vom merge alte șapte persoane. Dar în continuare mai este nevoie de sânge pentru că pacientul trebuie să facă mai multe cure de tratament”, a spus Olimpia Oprea.

6 COMENTARII

  1. medicii bine pregatiti profesional trateaza pacientii si nu cauta notorietate prin propagarea in media a unor actiuni care de regula sunt confidentiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.