Aplauze şi aprecieri la scenă deschisă pentru concertul lui Cristi Iakab la...

Aplauze şi aprecieri la scenă deschisă pentru concertul lui Cristi Iakab la Timişoara GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1069783373">

concert8

Melomanii care au asistat vineri seara la concertul susţinut de Cristi Iakab & The Road Band au avut parte de o seară agreabilă, în cadrul căreia muzicienii din Reşiţa au interpretat o sumedenie de cover-uri din repertoriul internaţional. Fanii artistului au creat o atmosferă extraordinară la faţa locului, iar aplauzele prelungite de la final au demonstrat că evenimentul a fost unul cât se poate de reuşit.

Cristi Iakab s-a născut în 27 mai 1978 în Reşiţa şi a copliărit în Elveţia, unde a început să cânte în diverse trupe. După 1994 când s-a întors în ţara noastră a activat în diverse proiecte şi a colaborat cu artişti ca Anca Ţurcaşiu, Adrian Enache sau Oana Sârbu. În această seară distracţia continuă în The Note Pub alături de trupa localului, iar mâine seară de la ora 20 are loc un Piano Bar Relax Time alături de Francis Mozes. Muzicianul născut în Suedia provine dintr-o familie de timişoreni şi se declară influenţat de Django Reinhart, concertele sale fiind presărate cu evergren-uri apreciate de melomani.

Foto: Robert Dohar

1 COMENTARIU

  1. Iar am ratat concertul lui Cristi – de data asta, din cauza ploii….
    Cristi este nu numai un muzician foarte talentat si un showman deprima mana, ci si un om tare fain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.