Au rămas fără agoniseala de o viață. JAF de 30.000 de euro...

Au rămas fără agoniseala de o viață. JAF de 30.000 de euro din locuința unei familii din Belinț. Pe cine suspectează polițiștii

1
DISTRIBUIȚI

spargator_de_locuintaAu rămas fără agoniseala de o viață, după o noapte fatidică. O familie din localitatea Belinț de lângă Lugoj s-a trezit cu locuința spartă, iar din bunurile familiei lipseau nu mai puțin de 30.000 de euro.


Hoții au spart ușa casei și au intrat în locuința în care se aflau banii, reușind să sustraga importanta suma. Furtul a fost reclamat la poliție în data de 27 septembrie, când victimele au găsit ușa doborâtă, potrivit redesteptarea.ro.

La faţa locului au fost chemaţi imediat poliţiştii, dar şi un criminalist, care au început cercetările în acest caz. După ce au auzit de furtul de la ei din comună, localnicii au spus că este una dintre cele mai mari sume de bani furată vreodată în Belinţ. Cercetările continuă în acest caz, poliţiştii stabilind deja un cerc de suspecţi, printre care se numără și prietenii familiei respective, întucât atacatorii știau exact la ce se încumetă când au dat spargerea.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.