Au solicitat azil în România, dar cu prima ocazie au fugit ILEGAL...

Au solicitat azil în România, dar cu prima ocazie au fugit ILEGAL peste graniță. Cum i-au prins polițiștii

1
DISTRIBUIȚI

politia-frontieraNouă persoane au fost prinse în tentativă de trecere ilegală a frontierei la „zona verde”. Este vorba de cinci cinci adulţi şi patru minori, din Iran si Afganistan, care au încercat să treacă ilegal în Ungaria.

”O patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicoalu Mare a observat un grup de persoane care se deplasa pe jos spre Ungaria.


Cei în cauză au fost reţinuti la aproximativ 100 metri interior faţă de teritoriul statului vecin, în marginea de vest a localităţii Beba Veche, în vegetaţia din apropierea frontierei. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoanele, cinci adulţi şi patru minori, cu vârste cuprinse intre 9 ani si 40 ani sunt cetăţeni din Iran si Afganistan care intenţionau să ajungă în Ungaria. Persoanele în cauză sunt solicitanți ai statutului de azilant în țara noastră”, a declarat agent şef adjunct de poliţie Mihaela Leş , ofițerul de presă al Poliției de Fronteră Timișoara.

Cei în cauză au declarat că s-au deplasat cu două autoturisme de ocazie până în apropierea frontierei apoi pe jos, peste câmp, până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră le-au deschis migranților dosare penale pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

1 COMENTARIU

  1. deci..acum armata a pasat..la politie..actiunile criminale de la frontiere//si culmea ca…si pe vremuri cei prinsi erau cu dosare de tentative de trecere a frontierei..de stat dar ei erau pe atunci cetateni ai patriei nu ca si acestia care nu au cetatenie romana!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.