Avocatul Carmen Obârșanu și consilierul local PDL, Ștefan Sandu, invitați în această...

Avocatul Carmen Obârșanu și consilierul local PDL, Ștefan Sandu, invitați în această seară la PRESSALERT LIVE

3
DISTRIBUIȚI

foto pressalert live

Avocatul Carmen Obârșanu și consilierul local PDL, Ștefan Sandu, sunt invitați în această seară, de la ora 20.00, în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE.


Vom discuta despre modul în care funcționează relația dintre timișoreni și instituțiile publice, precum și teme de actualitate politică și administrativă.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

3 COMENTARII

  1. daca tot i-a aparat pe cei doi politisti, doamna avocat, stie cumva cine i-a demis pe cei doi, cine a dat ordinele si ce jocuri au fost in spatele acestor demiteri? pentru ca exista multe de spus si care nu s-au spus….
    cum apreciaza calitatea actelor intocmite de procurorii din cadrul PCAT, inclusiv ale procurorului general
    daca are cunostiinta de relatiile dintre unii procurori, politisti, judecatori, notari publici, executori care protejeaza anumite sfere de interese?

  2. Vai da cat va mai doare faptul ca domnul avocat Kovacs Florin e unul dintre cei mai bine cotati din vest:):)) s-au gasit lichelele sa comenteze, habar nu aveti, va dati cu parerea ca proasta in targ:)

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.