Balaurul din Transilvania, Flaviu Cernescu, va face SPECTACOL EXTREM în centrul Timișoarei....

Balaurul din Transilvania, Flaviu Cernescu, va face SPECTACOL EXTREM în centrul Timișoarei. Când va avea loc aventura la înălțime

0
DISTRIBUIȚI

flaviu cernescu5 flipCurată nebunie! Una asumată și cu un scop precis. Vineri seara, de la 17,30, cel mai cunoscut practicant de sporturi extreme din Banat se va plimba pe strada pietonală din centrul Timișoarei, la înălțime. O va face pe o coardă, întinsă între acoperișurile Hotelului Timișoara și Teatrului Național.


Flaviu Cernescu, căci despre el e vorba, devine protagonistul celui mai palpitant film documentar al anului, regizat de bănățeanul Sabin Dorohoi. Timișoara devine, astfel, kilometrul 0 al viitorului film documentar care promite să ne țină cu sufletul la gură și să ne inspire cu o poveste unică – Transylvania Dragon sau Balaurul din Transilvania.

Viitorul documentar va fi filmat într 10 şi 26 octombrie, iar echipa va parcurge practic întreg Banatul şi Transilvania, filmând din punctul de vedere al sportivului extrem o parte din cele mai renumite obiective turistice. Filmul presupune acrobaţii spectaculoase la înãlţimi ameţitoare în multe locuri publice ale marilor oraşe din Transilvania şi Banat.

Filmul e realizat de Western Transylvania Studios, cea mai tânără casã de producţie din vestul țãrii şi va fi regizat de Sabin Dorohoi, bãnãţean la origine, laureat al peste 35 de nominalizãri şi premii internaţionale. Din cele treisprezece filme de scurtmetraj realizate, ultimele cinci (“Ghela” , “Visând la Galapagos” , “Clopotul”, “Fata din Transilvania” şi “Calea Dunãrii”) i-au adus cele mai multe distincţii internaţionale la festivaluri precum: Palm Springs, Reykjavic, Geneva, Chicago, TIFF, Roma, Regensburg, Sardenia şi Festivalul de film Est European din Hollywood.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.