BANII alocați de guvernul Ponta pentru Spitalul de Copii din Timișoara sunt...

BANII alocați de guvernul Ponta pentru Spitalul de Copii din Timișoara sunt DISPONIBILI. DSP și managerul spitalului, Ovidiu Adam, confirmă

4
DISTRIBUIȚI

Spitalul-de-copii-Louis-Turcanu-640x421Banii promişi de guvernul Ponta pentru construcţia unei noi aripi a Spitalului de Copii „Louis Ţurcanu” din Timişoara sunt disponibili. Deşi de săptămâni întregi primarul NicolaeRobu încearcă să acrediteze ideea că suma nu a ajuns în conturi, banii nu se primesc astfel. Purtătorul de cuvânt al DSP Dana Șpac a explicat că prin intermediul unei adrese de la Ministerul Sănătăţii, Direcţia de Sănătate Publică Timiş a fost înştiinţată că a primit banii. Astfel, primăria şi DSP au semnat un contract prin care se stipulează că banii vor fi decontaţi după ce devizele semnate de primărie şi constructori sunt duse la DSP şi mai apoi trimise la Bucureşti.


Că banii sunt disponibili ştie şi managerul spitalului de copii, Ovidu Adam.

Odată cu venirea iernii, lucrările la construcţia unei noi aripi a spitalului de copii nu se opresc odată cu venirea frigului. Managerul Ovidiu Adam spune că a fost deja demolat primul corp al unei clădiri vechi, unde urmează să se facă fundaţia şi în prezent se lucrează la fosta morgă. Adam spune că nu există niciun motiv ca lucrările să fie sistate.

Legat de banii promişi de guvern, managerul ne-a spus că a aflat neoficial că banii de la guvern sunt deja disponibili şi că toate lucrările executate vor fi decontate, în limita a cinci milioane de lei. Cu toate acestea, Adam ne-a spus că întrucât contractul a fost semnat între primărie şi DSP nu poate oferi date oficiale despre bani şi că pentru astfel de declaraţii trebuie să contactăm municipalitatea.
Primăria Timişoara nu a oferit până la ora redactării acestui articol detalii despre numărul de devize duse pentru decontare la DSP.

4 COMENTARII

  1. Din pacate nu a fost dărâmată o clădire veche ci Centrul Familial pentru părinții copiilor bolnavi de leucemie construit in 2005 din donatii cum scrie pe internet .

  2. asa s-a aruncat mata moarta si cu institutul oncologic ,numai pe studiul de prefezabilitate DSP mai precis PNL-ISTUL sau PD-LISTUL VERMESAN a aruncat milioane de lei si nu s-a facut nimic

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.