Beck Corlan pregăteşte poduri de pace. Vezi când apare debutul uneia dintre...

Beck Corlan pregăteşte poduri de pace. Vezi când apare debutul uneia dintre cele trei timişorence care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute

0
DISTRIBUIȚI

beckcorlan

Beck Corlan, una din cele trei timişorence responsabile pentru videoclipul care a reuşit să comprime istoria muzicii româneşti în nouă minute, se pregăteşte de lansarea albumului ei de debut, „Poduri de Pace”, care cuprinde 12 piese compoziţii în limba română.

Evenimentul de prelansare a acestui album va avea loc în 24 octombrie, de la ora 19.00, la librăria Cărtureşti din Iulius Mall, ocazie cu care artista va cânta câteva piese de pe acest disc.


„Vom face o prelansare. Va fi ceva micuţ, unde vrem să vorbim cu oamenii despre cea ce stă în spatele albumului şi a ideii acestui disc. O să şi cântăm câteva piese. Nu avem încă data exactă a lansării albumului, fiindcă depindem de master şi alte amănunte. Ne-am fi dorit să lansăm albumul la sfârşitul lunii octombrie, dar se pare că procesul de finisare a acestuia se prelungeşte, deci lansarea va fi undeva la mijlocul lunii noiembrie“, ne-a declarat Beck Corlan.

Recent, solista a susţinut un concert La Căpiţe, în cadrul caravanei FreedomTour, menită să atragă atenţia oamenilor asupra traficului de persoane. Pe parcursul acestui an, Beck Corlan a fost invitată să cânte şi în cadrul festivalului Beautiful Romania – alături de Vama, Gojira & Planet H, Zdob şi Zdub. „Albumul nostru «Poduri de Pace» conţine 12 piese în limba română. Muzica şi versuri sunt scrise de mine, dar un mare aport îl are întreaga trupă în conturarea acestora. Sunt entuziasmată şi nerăbdătoare să-l aud şi să îl împărtăşesc cu toată lumea!“, spune ea.

La sfârşitul anului trecut, Beck a iniţiat un inedit eveniment caritabil, numit „Iarnă pufoasă şi călduroasă pentru toată lumea“, care a strâns haine groase pentru oamenii străzii. După apariţia viralului cu „Istoria muzicii româneşti în nouă minute“, realizat de ea alături de Marta şi Ana Huţu, melomanii le-au acordat un interes deosebit celor trei artiste timişorence. Dealtfel, Beck a fost invitată şi în cadrul emisiunii „Garantat sută la sută”, cu Cătălin Ștefănescu. Intrarea la evenimentul de prelansare a albumului Poduri de Pace este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.