DNA a ridicat, într-un dosar celebru, acte de la Consiliul Județean Timiș....

DNA a ridicat, într-un dosar celebru, acte de la Consiliul Județean Timiș. Ce spune Titu Bojin

3
DISTRIBUIȚI

Vizitele procurorilor DNA la Primăria Timişoara nasc spaime. Fost secretar la PSD Timiş, actualmente independent, consilierul judeţean Marcel Mihoc a cerut să ştie exact ce anume se votează în ceea ce privește banii pentru sport.

Acesta a spus că „sunt de trei mandate consilier judeţean. Sută la sută ajung la DNA să dau cu bățul ca să spun ce se întâmplă. Noi suntem responsabili numai să dăm bani sau și de modul în care sunt cheltuiţi şi cum se fac decontări. Nemafiind într-un partid care îmi dă un bilet la ordin, eu răspund cu averea mea personală. Trag un semnal de alarmă, aud că atât la primărie cât și la consiliul județean se ridică tot felul de acte. Dacă rămâne înregistrat că noi dăm un vot prin care premiem performanța, votez, dar dacă mi se sune că noi decontăm deplasări și altele la care nu avem acces eu nu sunt de acord”.

marcel mihoc in rosu 2

Problema lui Mihoc a apărut după ce CJT trebuia să dea nişte bani pentru a susţine diverse echipe de performanţă din judeţ.


Secretarul CJ, Ioan Ardelean, a spus că toţi banii care se dau la ACS sunt alocaţi legal şi că „sumele de bani care au fost date de CJT au fost înscrise la masa credală. La Primăria Timișoara nu s-a admis asta. Noi am pus la dispoziție actele solicitate. Mai există un proces pe rol cu Curtea de Conturi.”

Președintele CJT, Titu Bojin, nu avea emoții în privința acțiunilor DNA. „S-au ridicat actele aferente finațărilor și tot ce era legat de fosta Poli”, a spus Bojin.

Mihoc a cerut să aibă acces la toate actele legate de bani pe care apare şi numele lui. Consilierul PDL Marin Popescu a cerut ca suma alocată pentru ACS Poli să fie diminuată cu încă 50.000 de lei, bani care să meargă la rugby, această propunere fiind aprobată.

 

3 COMENTARII

  1. Loredana Codrut, ce sunteti de meserie? Ca dupa cum scrieti, nu puteti fi jurnalist… Vedeti: „Aleşii CJT au votat ca bugetul ACS Poli să fie diminuat cu 50.000 de lei, bani care să meargă la rugby. Ca un atac la ACS Poli, consilerul PDL Marin Popescu a cerut ca suma alocată pentru ACS Poli să fie diminuată cu încă 50.000 de lei, bani care să meargă la rugby.”

    Ati inteles?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.