Cadou pentru demolarea garajelor, primarul Nicolae Robu modernizează strada Podeanu. Cum atacă...

Cadou pentru demolarea garajelor, primarul Nicolae Robu modernizează strada Podeanu. Cum atacă PSD Timiș

1
DISTRIBUIȚI

SEDINTA DE CONSILIU LOCAL28_resize

Modificări majore privind geometria străzii Podeanu au fost votate joi în plenul Consiliului Local Timișoara. Suplimentar pe masa consilierilor a ajuns un proiect care prevedea modernizarea străzii Podeanu cu extindere la patru benzi, cu trotuare și piste de biciclete și cu sens giratoriu între Novatim și stadionul „Dan Păltinișanu”.

Faptul că proiectul a fost introdus suplimentar pe ordinea de zi nu a fost pe placul consilierilor PSD, care au comentat din start că nu vor vota niciun proiect pe care să nu îl fi citit sau discutat în comisii, așa cum erau cele 13 de pe lista suplimentară.


Deși grupul PSD a părăsit sala înainte de finalizarea plenului, proiectul a trecut. Chiar și așa, primarul Nicolae Robu nu a pierdut ocazia de a ataca grupul PSD, vineri, la conferința sa de presă.

„Cei de la PSD au plecat pur și simplu. Cum poți fii împotriva unei rectificări de buget care permite ca reabilitarea liceelor Loga și Lenau să se facă pe bani europeni?”, a spus Robu fără a găsi vreo neregulă în faptul că mai mereu lista proiectelor suplimentare de la plenurile primăriei este la fel de lungă ca și cea a celor de pe ordinea de zi, veșnic cu aceeași explicație: binele orașului.

1 COMENTARIU

  1. acesti alesi ar trebui sa se intilneasca in fiecare saptamina, nu doar o data pe luna si atunci nu ar mai avea robu sau altcineva scuza ca se introduc proiecte suplimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.