Cargo pregăteşte un eveniment special cu ocazia împlinirii a 30 de ani...

Cargo pregăteşte un eveniment special cu ocazia împlinirii a 30 de ani de activitate. Vezi cum a fost concertul lor din cadrul Rocktoberfest FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1032339650">

cargo (17)

Formaţia timişoreană Cargo – care recent a câştigat premiul de excelenţă în cadrul Media Music Awards, eveniment care s-a desfăşurat la Sibiu – pregăteşte un eveniment special pentru anul viitor, cu ocazia aniversării a 30 de ani de existenţă a trupei. „Pentru anul viitor pregătim un eveniment deosebit care va marca aşa cum se cuvine aniversarea a 30 de ani de existenţă a trupei. Vrem să le mulţumim fanilor care au fost alături de noi în acest răstimp şi îi asigurăm pe toţi melomanii că vom continua să fim aproape de voi“, ne-a declarat Adi Bărar, din partea trupei. Formaţia a susţinut un concert deosebit zilele trecute înn cadrul Rocktoberfest, o manifestare care se desfăşoară la The Note Pub, şi care programează nu mai puţin de cinci concerte.

Înfiinţată la Timişoara în 1985, Cargo a revoluţionat rock-ul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album „Povestiri din gară”. Succesul l-au cunoscut cu albumul din 1995, Destin iar gloria absolută în 1998, de Sânziene când au lansat Ziua Vrăjitoarelor şi o broşură intitulată Jurnal de bord, cu textele tuturor cântecelor şi biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează „Bagă-ţi minţile în cap”, sub egida Media Pro Music, iar în 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat „XXII”, ce conţine 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei, „Nu mă lăsa să-mi fie dor” şi „A 5-a dimensiune” s-au bucurat anul trecut de un succes enorm la public.

Începând cu data de 1 octombrie, Timişoara are parte de un inedit eveniment care va avea loc sub umbrela Rocktoberfest, o combinaţie de Oktoberfest şi rock care se anunţă a fi de neratat pentru melomanii din oraş. Evenimentul care are loc la The Note Pub dă startul unui nou concept de distracţie, cu muzică rock, bere şi bună-dispoziţie. Până acum, la faţa locului au avut loc concerte cu  Adi Bărar Band, Cargo şi  The Note Band. Sâmbătă seara distracţia va purta numele Big Brother Band, iar ultimul concert al Rocktoberfest va fi oferit de Weekend Band, duminică, 5 octombrie. Timişorenii sunt aşteptaţi să petreacă alături de trupele Rocktoberfest începând cu ora 21 ale fiecărei seri. Intrarea la serile Rocktoberfest se face pe baza unui voucher în valoare de 50 RON, cu care clienţii îţi vor putea achita consumaţia.

Foto: Dan Vian

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.