Cascada Bigăr și frumusețile naturale de pe Cheile Nerei, în topul destinațiilor...

Cascada Bigăr și frumusețile naturale de pe Cheile Nerei, în topul destinațiilor de vacanță pentru străini. Cu ce ofertă vin agențiile

0
DISTRIBUIȚI

Cascada-Bigar - CopyCascada Bigăr a devenit, odată cu promovarea care i s-a făcut într-o revistă internațională de turism, una dintre cele mai dorite destinații de vacanță. Poze cu frumoasa cădere de apă circulă pe toate rețelele de socializare, pe siteurile cu profil turistic și în reviste, Bigăr fiind prezentată drept una dintre cele mai fascinante cascade din lume. Odată cu oferta, vine însă și cererea, astfel că tot mai mulți turiști străini se arată interesați de Bigăr, dar și de celelalte frumuseți naturale care se regăsesc pe Cheile Nerei din județul Caraș-Severin.


Acum, a devenit destinație de top pentru agențiile de turism autohtone, dar și pentru cele străine.

Conform portalului resita.ro. Operatorii au scos la vânzare pachete turistice, care cu siguranță vor atrage turiștii români, dar și străini. În agențiile din București spre exemplu, destinația Cheile Nerei este promovată ca fiind una dintre cele mai interesante destinații din această perioadă. Ofertele au fost preluate și de mai multe agenții din străinătate, astfel că dacă localnicii din zonă, dar și operatorii din turism vor fi foarte atenți cu cei veniți în vizită, în scurt timp, americanii, francezii, nemții și italienii vor veni cu sutele să admire peisajele extraordinare. Prețurile pentru Cheile Nerei nu sunt foarte mari. Operatorii vând un weekend pe Cheile Nerei cu prețuri cuprinse între 120 și 300 de euro, în timp ce o săptămână de aventură costă între 220 și 500 de euro. Specialișitii din domeniu susțin că nu s-au ferit niciodată să scoată la vânzare ofertele interne alături de cele din Maroc, Franța sau Spania, deoarece și țara noastră are o serie de obiective interesante care merită să fie văzute atât de români, cât și de străini. Cea mai mare problema a tour operatorilor este infrastructura, care îi impiedică pe muțti colegi de-ai lor să își trimită clienții în Caraș-Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.