Ce spun consilierii locali Ciprian Jichici și Dan Idolu despre incidentul violent...

Ce spun consilierii locali Ciprian Jichici și Dan Idolu despre incidentul violent dintre șeful Direcției de Mediu și directorul Horticultura VIDEO

3
DISTRIBUIȚI

adrian bere AP

Un incident violent a avut loc pe holul Primăriei Timișoara, în această lună, între Adrian Bere, șeful Direcției de Mediu, și Andrei Drăgilă, directorul Horticultura SA. Totul a pornit de la faptul că Direcția de Mediu din cadrul Primăriei Timișoara a refuzat să semneze recepția unor lucrări realizate de Horticultura, în perioada 1 – 10 octombrie, după ce, în această toamnă, au expirat toate contractele pe care primăria le-a avut pentru îngrijirea spațiilor verzi din oraș. Nicolae Robu declara, imediat după incident, că nu va deschide nicio anchetă internă pentru că „nu e problema primarului”.

Invitat în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, consilierul local PNL, Ciprian Jichici, i-a dat dreptate primarului Timișoarei. „Mi se pare o atitudine corectă, mai ales că părerile sunt împărțite în ceea ce privește incidentul dintre cei doi, sunt voci care spun că, de fapt, Adrian Bere a fost agresat de Andrei Drăgilă.


Oricum, incidentul îi descalifică pe amândoi, cred că se ajunge la agresiune fizică doar dacă ai o problemă personală cu un om. Nu cred că primarul trebuie să facă ordine ca în curtea școlii între doi angajați care se descalifică prin acest gest”, a explicat liberalul.

Pe de altă parte, consilierul local PSD Dan Idolu este de părere că „este de neacceptat un astfel de incident în domeniul public. La fiecare ședință de consiliu local în care se fac obiecțiuni la punctele care sunt pe ordinea de zi, Nicolae Robu vorbește despre gradul de educație al consilierilor. Eu cred că este consecința unei stări de tensiune care s-a acumulat în timp. Eu nu cred că cei doi sunt niște bătăuși. Au ajuns în acea situație din cauza unor tensiuni administrative”.

Moderatorul emisiunii PRESSALERT LIVE i-a întrebat pe cei doi invitați dacă nu ar fi fost normal ca Primăria Timișoara să organizeze din timp o nouă licitație pentru întreținerea spațiilor verzi. Pesedistul Dan Idolu a atacat reprezentanții Primăriei Timișoara, despre care a declarat că „nu au fost în stare să facă licitația. Din luna martie, Primăria Timișoara nu a făcut nimic”. „S-ar fi făcut licitația, dacă partidul dvs. nu ar fi complotat”, a spus nervos Ciprian Jichici. „Întrebați-l pe domnul Robu de ce nu a organizat până acum licitația”, a mai precizat liberalul.

3 COMENTARII

  1. Hallo !
    domnu Bere ieste un om bland care iubeste animalutele, acasa are fo 20 de caine pe care ii creste cu dragoste si ii educa corespunzator. pe cand Dragila ie un bivol agresiv care se bate cu toata lumia. Nu mai devreme de luni iar so batut cu 2 muncitori care ingrijesc caii din vecini ca cica ior calcat propietatea. si cand se inerveaza ii ies ochii din orbite ca la bou si da in tine cu tot ce apuca. noroc ca la incident ieria de fata si dom’ Stoia ca altfel dragila il Ninorocia pi bietu baiat. o fi grasan bere, dar sa stitz ca ie tare slab la tzatzane si la inima ca pana si muieria lui ii da la oase cand nul asculte.

  2. Asa se intampla cand pui in functii de conducere ,finii adusi de nasi etc.Bere e o nulitate absoluta .Se pricepe la mediu cum ma pricep eu la extragerea gazelor de sist!A adus in serviciu toate leprele care-l piaptana (si nu numai) si are impresia ca e de neclintit !Primarul are o echipa execrabila din toate punctele de vedere !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.