Ce a spus consilierul democrat liberal Ștefan Sandu, la PRESSALERT LIVE, despre...

Ce a spus consilierul democrat liberal Ștefan Sandu, la PRESSALERT LIVE, despre necogierile cu PSD și despre problemele șefului său din PDL, Constantin Ostaficiuc VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

stefan-sandu-si-simion-mosiu07-640x426

Ștefan Sandu, consilier local PDL, a recunoscut, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că a fost curtat de PSD, în perioada celor 45 de zile de traseism politic, însă a refuzat oferta primită. „Nu am vrut să trec la PSD, nu am avut nicio hârtie semnată. Nu vă ascund că am fost întrebat dacă aș dori să merg în PSD și am spus că nu. Nu a existat această intenție a mea de a merge la PSD, e dreptul PSD-ului să încerce să atragă oameni și e dreptul meu să refuz”, a explicat pedelistul.

Întrebat de ce înainte ca PDL să se alieze cu PNL, era vocea PDL cea mai mai pertinentă în consiliul local, iar după reuniune, lucrurile s-au schimbat, Ștefan Sandu (foto, stânga) a explicat că „atunci când eram în opoziție, spuneam ce aveam de spus mai mult prin intermediul presei, acum e altfel, pot discuta direct cu Nicolae Robu.


Există puncte la care avem aceeași părere, la altele avem divergențe”.

Ștefan Sandu și-a exprimat punctul de vedere și cu privire la șeful său din PDL, Constantin Ostaficiuc, care ar putea fi, din nou, anchetat de DNA, după ce Curtea de Conturi a ajuns la concluzia că finanțarea echipei de fotbal Politehnica Timișoara a lui Marian Iancu de către Consiliul Județean Timiș și Primăria Timișoara a fost ilegală. „Dacă se va dovedi de către cei de la DNA că a comis fapte care sunt în dezacord cu legislația, atunci Constantin Ostaficiuc nu mai poate rămâne în prim-planul scenei politice. Dar dacă cei de la DNA cercetează, însă nu vor ajunge la o concluzie care să arate spre o direcție de genul acesta, atunci nu are rost să facă asta. Cred că cercetarea DNA are scopul de a afla adevărul, sperăm să fie aflat cât mai curând”, a precizat Ștefan Sandu.

Pentru a vizualiza aceasta transmisiune aveti nevoie un browser cu suport JavaScript activ

2 COMENTARII

  1. Ce bun esti mai sandu , pai DNA a spus ca seful tau este vinovat, iar curtea de conturi la fel a spus ca este vinovat. Sa intelegem ca ii sugerezi lui „costi” sa plece si nu sti cum ? Spunei direct sa mearga la austria si pescuiasca , sau la kuweit unde nu exista tratat de extradare. Cred ca esti de fapt prost.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.