Cel mai important eveniment al industriei automotive din România are loc la...

Cel mai important eveniment al industriei automotive din România are loc la Timișoara. Vezi despre ce este vorba

0
DISTRIBUIȚI

automotive

Cel mai important eveniment de business al industriei automotive din România va avea loc în perioada 20 – 21 octombrie, la Hotel Timișoara. Evenimentul este organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener al Automotive Forum Romania – Timişoara.

Automotive Forum România aduce la Timișoara peste 100 de companii, parteneri și lideri din industria auto din România și Europa (Polonia, Germania, Serbia, Slovacia, Ungaria, Anglia), furnizori de servicii dedicate industriei, organisme de certificare, companii de consultanță fiscală și institutii ale statului.


Evenimentul are ca scop facilitarea cooperării și dialogul direct dintre producătorii naționali și străini din industrie și de adresează atât producătorilor de automobile şi componente, cât și prestatorilor de servicii conexe, destinate industriei auto.

Vor fi prezenţi 300 de specialişti şi manageri care vor lua parte la patru sesiuni de conferinţe, opt workshopuri şi două întâlniri Business to Business. Tot ei vor analiza cele mai importante tendinţe tehnologice, cu impact pe piaţa locală. Cunoscute organizaţii care reprezintă producătorii de componente auto, ca și specialiști în domeniu și marii producători de autoturisme au fost invitați să vorbească despre inovațiile industriei pentru anul 2015.

În cadrul evenimentului va avea loc și o prezentare a Școlii de Conducere Defensivă și Pilotaj deținută de către renumitul pilot de raliuri român, Titi Aur. Marius Ghenea, cel mai cunoscut antreprenor și profesor de antreprenoriat din România, va prezenta conferințele, iar în fiecare din cele două zile dedicate evenimentului, se vor putea programa, prin intermediul organizatorilor, întâlniri de tipul Business to Business între participanți. Automotive Forum Romania poate reprezenta o șansă pentru micii producători din industria auto de a-și expune ofertele marilor companii în domeniu, asigurând astfel vizibilitatea propriei companii în mediul de afaceri.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.