Cel mai mare târg de locuri de muncă în străinătate pentru medici...

Cel mai mare târg de locuri de muncă în străinătate pentru medici se pregătește la Timișoara. În ce țări se poate angaja personalul medical

0
DISTRIBUIȚI

medic1

Cel mai mare târg de locuri de muncă și educație medicală din țara noastră are loc la Timișoara, la sfârșitul acestei luni.


„Cariere în Alb” își deschide porțile pentru profesioniștii din domeniul medical din orașul de pe Bega, și nu numai, în data de 26 octombrie, între orele 10.00 – 16.00, la Centrul Regional de Afaceri.

„Dacă doriți să găsiți slujba perfectă în sectorul medical, veniți și verificați cele mai bune oportunități de lucru la angajatori de top din Europa. Angajatori publici și privați, agenții internaționale de recrutare și multe altele vor încerca să vă impresioneze”, transmit organizatorii evenimentului.

Locurile de muncă oferite se adresează tuturor categoriilor de personal medical, medici, studenți, stomatologi, farmaciști, asistente medicale, terapeuți fizice sau moașe. Cei interesați își pot găsi un loc de muncă în țări precum Franța, Marea Britanie, Irlanda, Germania, Belgia, Suedia, Norvegia, Olanda, Danemarca și Orientul Mijlociu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.