Centura Timişoarei, subiect de contre în plenul CJT. De ce nu a...

Centura Timişoarei, subiect de contre în plenul CJT. De ce nu a fost inclus obiectivul pe lista de proiecte cu finanţare europeană şi ce planuri are Bojin după campanie

0
DISTRIBUIȚI

Centura de Sud a Timișoarei, subiect de ample discuții în plenul Consiliului Județean Timiș de astăzi. Consilierul PDL Marius Martinescu a cerut ca centura să fie inclusă în lista de drumuri pentru care se va încerca obținerea finanțării europene.

Șeful CJT, Titu Bojin, a replicat că „eu vă susțin în totalitate ideea, dar nu cred că e locul ei în hotârea pentu cele cinci drumuri județene. Ideea de realizare a centurii cred că trebuie să o clairificăm foarte rapid în ideea includerii pentru fonduri europene 2014 – 2020. Cred că știți toți că proiectul este făcut și aprobat, e problema discuției financiare și care e legată de Masterplanul de drumuri naționale, centura nu poate fi trecută lângă cele cinci drumuri care sunt trecute aici.


Sunt de acord că poate reușim să sprijinim. Eu am fost la dezbaterea masteplanului acolo s-a ridicat problema. Mi s-a promis că centura sud Timișoara va fi prinsă spre finanțare pentru noi”.

plen cjt  mic 2 p

Bojin a mai spus că nu exclude nici posibile discuții cu Primăria Timișoara privind centura și o posibilă colaborare pentru finanțare, dar că CJT poate nu poate asuma un obiectiv care nu îi aparţine. „În condiții normale e reiese o sumă între 90 și 100 de milioane de euro. Trebuie să ne implicăm, ne doare și pe noi sufletul, dar nu cred că putem prelua noi de la CNADNR. Vă propun să facem o dezbatere cu cei de la Ministerul Transporturilor și cu cei de la CNADNR”, a mai spus Bojin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.