Cinci ani de alertă. Ridicaţi paharele!

Cinci ani de alertă. Ridicaţi paharele!

2
DISTRIBUIȚI

zoltanvarga 2

De obicei, la fiecare ceas aniversar, se rostesc cuvinte mari. Fie că e vorba de sărbătorirea unui anişor, a cinci ani de presă sau a unui deceniu de activitate, cuvintele capătă deodată valenţe multiple. De genul, am făcut, am dres, vom continua să ne păstrăm linia, vom fi mereu aproape de dumneavoastră. La un click distanţă, ca să fim updataţi la vremurile noastre. Desigur, astea-s momentele alea faine când uităm de agitaţia de zi cu zi. Renunţăm la „încrâncenarea“ cu care ne înarmăm zi cu zi pentru a face rost de subiecte interesante. Uităm de obstacolele care ne stau în cale, de patinatorii care se cred buricul Pământului doar pentru că cineva din familie a ajuns printr-un concurs de împrejurări în Guvernul României.


Rememorăm clipele mişto. Alea în care întâlnim oameni deschişi la minte, în care scoatem la iveală subiecte cu „lipici“ şi de recitit. Cele în care suntem mândri când ne scoatem legitimaţia de ziarist.

Un alt obicei împământenit prin locurile noastre este acela ca la ceas aniversar să promitem că vom fi mai buni. Mai corecţi. Mai devotaţi. La împlinirea celor cinci ani de existenţă a Pressalert, nu pot decât să adaug un plus de şarm doleanţelor enunţate anterior. Şi să îmi doresc să fim la fel de ziarişti pe viitor, exact cum am fost şi până acuma. Să fim întotdeauna „pe fază“, căci viaţa se trăieşte pe ritm de fast – forward. Să apăsăm butonul „stop“ atunci când e vorba de o analiză mai profundă a unui eveniment, sau să dăm rewind atunci când e nevoie să reamintim câteva lucruri. Iar la acest prim final de cincinal, dincolo de urări şi promisiuni, nu trebuie să uităm un lucru esenţial: să ridicăm paharele. După cum spune şi Pink, Raise your glass, for me!

 

2 COMENTARII

  1. Felicitări pentru editorial! La mulți ani la ceas aniversar! Vă citesc și vă apreciez pozitiv de foarte multe ori ceea ce transmiteți cititorilor. Excelentă și ideea introducerii rubricii „Introdu rezultatul corect”!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.