Concert caritabil cu Nicu Alifantis pentru casa de copii din Buziaş. Unde...

Concert caritabil cu Nicu Alifantis pentru casa de copii din Buziaş. Unde și când va avea loc evenimentul

0
DISTRIBUIȚI

nicualifantis

Nicu Alifantis va susţine un concert caritabil la Filarmonica “Banatul” joi 16 octombrie de la ora 19, fondurile obţinute din acest recital urmând a fi donate casei de Copii “Hansel şi Gretel” din Buziaş. Concertul este organizat de Rotary Club Buziaş, care în anii trecuţi a mai organizat două spectacole caritabile de teatru împreună cu Maia Morgenstern, în urma cărora s-au donat importante sume de bani pentru Fundaţia “Cristian Şerban” şi Casei de Copii “Hansel and Gretel” din Buziaş.


Invitaţiile la spectacol costă 50 lei şi se pot găsi la Filarmonica “Banatul”, între orele 15:00 -18:00, Restaurant Karadorde, între orele 12:00-22:00, şi Toniq Bar între 9:00 şi 23:00.

Marele artist folk nu va concerta singur, ci în compania trupei ZAN şi a invitatului său special, Mihai Neniţă. Nicu Alifantis a susţinut în luna februarie a acestui an, un concert extraordinar în aceeaşi locaţie alături de Mozaic Band, orchestră înfiinţată special de către artist pentru înregistrarea celui mai recent album al său. Lansat în luna aprilie a anului trecut, MOZAIC este cel mai nou proiect muzical al său. Mixul de folk, blues şi jazz poziţionează albumul în topul preferinţelor iubitorilor acestor genuri muzicale. “O poveste de dragoste, spusă în diferite feluri, graiuri, aidoma unui MOZAIC. Un amalgam de ritmuri şi stiluri muzicale, de instrumente clasice şi exotice, de sonorităţi neaşteptate, precum o aşteptare deosebit de tandră. Albumul conţine 14 cântece dedicate femeii, dragostei şi preteniei, fiecare cu istoria sa”, spune Nicu Alifantis despre disc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.