Concert de zile mari, „ca acasă“, pentru moldovenii de la Infected Rain,...

Concert de zile mari, „ca acasă“, pentru moldovenii de la Infected Rain, la Timişoara GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-231111299">

infectedrain (18)

Rockerii timişoreni au avut parte de un concert cu sound-uri de metal-rock luni seara în incinta clubului Daos, unde formaţia Infected Rain, din Republica Moldova, a susţinut în faţa a circa o sută de spectatori un recital de zile mari, savurat pe deplin de către cei care apreciează acest gen muzical.

„Când am păşit pe scenă, mi s-a făcut pielea de găină. În România ne simţim ca acasă, considerăm că românii sunt ca fraţii noştri. Suntem într-un turneu care include 12 ţări, dar aici ne simţim acasă. Nu m-aş fi aşteptat ca într-o zi de luni să avem parte de atâta public“, a declarat Lena Scissorhands, solista trupei, pe scena clubului timişorean.

Formaţia a luat naştere în 2008 în luna august, primul concert fiind un tribut Slayer. Primul lor demo a inclus piesele „With Me”, „Parasite” şi „No Idols”, şi trupa a fost invitată să susţină recitaluri în cadrul festivalului Red Alert din Crimeea şi în diverse cluburi din Rusia sau Moldova. Primul lor album a apărut în 2011, cu titlul „Asylum”, și a inclus un turneu de promovare cu concerte în Republica Moldova şi România Acum patru ani, Infected Rain a cântat în cadrul festivalului OST din Bucureşti, alături de nume ca Dimmu Borgir sau Motley Crue.

Cel mai recent album al trupei poartă numele de „Embrace Eternity” şi a fost promovat cu un turneu care a inclus recitaluri în Bulgaria, Cehia, Germania, Olanda, Polonia sau Croaţia. După concertul de la Timișoara, membrii trupei au făcut o sumedenie de fotografii cu cei aflaţi la faţa locului.

Foto: Robert Dohar

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.