Concursul foto „Ipostaze. Viață de biciclist” a ajuns la final. Ce premii...

Concursul foto „Ipostaze. Viață de biciclist” a ajuns la final. Ce premii au primit câștigătorii

0
DISTRIBUIȚI

Ceauca Florian Catalin

Zeci de tineri pasionați de arta fotografică, dar și de mersul pe două roți, s-au înscris la un concurs foto inedit în care au fost încurajați să împărtășească viziunea lor despre bicicletă și să evidențieze ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața de zi cu zi. În urmă cu două zile, „Verde pentru Biciclete” a încheiat cea de-a treia ediție a concursului foto „Ipostaze. Viață de biciclist”.

Concursul s-a adresat fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani, și s-a desfășurat în perioada 1 – 20 septembrie 2014.


Din cei 26 de tineri înscriși, trei dintre aceștia au fost aleși câștigători de juriul “Verde pentru Biciclete” format din tineri voluntari. Astfel, cei trei premianți sunt Ceaucă Florian Cătălin – locul 1, Tătar Emil – locul 2 și Tanasciuc Tudor – locul 3. Fiecare dintre aceștia va primi un voucher în valoare de 700 de lei pentru recondiționarea bicicletei în atelierul BicicleTeMe.

În perioada 22-29 septembrie, fotografiile au fost supuse votului online pe pagina de Facebook a Verde pentru Biciclete. Dintre primii trei favoriți online, fotograful Flavius Neamciuc a ales un participant căruia îi va oferi un internship – knowledge și sesiuni practice. Astfel, premiul de popularitate îi este atribuit lui Tătar Emil.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.