Conducta nimănui. O țeavă spartă din zona Calea Șagului a creat probleme...

Conducta nimănui. O țeavă spartă din zona Calea Șagului a creat probleme timp de două zile FOTO

0
DISTRIBUIȚI

conducta sagului

Câțiva locuitori din Calea Șagului din Timișoara s-au arătat nemulțumiți pe motivul că o conductă de apă s-a spart și nimeni nu s-a deplasat la fața locului să remedieze situația. Oamenii au spus că de două zile apa curge încontinuu și nimeni nu vine să rezolve problema.

„De vreo două zile curge apă aici.


Am mai avut probleme acum ceva vreme, dar ce au rezolvat nu știu. Acum nu a venit nimeni să se uite deși vecinii au dat telefoane”, ne-a explicat unul dintre locuitorii din zonă. Conducta respectivă a fost doar fisurată, iar apa, deși curgea fără oprire, nu a format decât o mică baltă în interiorul unei grădini. Norocul a fost acela că toată apa s-a scurs într-un canal aflat la marginea trotuarului.

Un echipaj de la Aquatim s-a deplasat astăzi la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba. „Colegii s-au deplasat acolo și se lucrează în acest moment. Nu au putut să programeze de dimineață, pentru că au avut o avarie gravă în altă parte. Astăzi se finalizează defecțiunea de la numărul 39 din Calea Șagului”, a declarat pentru PRESSALERT.RO Loredana Leordean, purtător de cuvânt din cadrul Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.