Pesedistul Negoiţă, contraatac la PRESSALERT LIVE: “Domnul Robu să îşi dea demisia,...

Pesedistul Negoiţă, contraatac la PRESSALERT LIVE: “Domnul Robu să îşi dea demisia, că a trădat echipa USL” VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

adrian_negoita1

Astăzi, primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a cerut public ca viceprimarul PSD Traian Stoia să îşi dea demisia. La finalul conferinţei de presă, în care a spus că Stoia ar trebui să demisioneze pentru că a fost din nou împotriva echipei din care face parte, edilul a subliniat că de fapt nu are nicio treabă cu Stoia şi că speră ca acesta să facă faţă atribuţiilor reduse.

Invitat la PRESSALERT LIVE, consilierul judeţean PSD, Adrian Negoiţă, a comentat pe marginea acestui subiect. “Domnul Robu să îşi dea demisia că a trădat echipa USL. Domnul Robu este în veşnică campanie electorală cu el însuşi. Unui primar care se coboară la astfel de lucruri, deşi e profesor universitar: îi iau jucăria (viceprimarului Traian Stoia – n.r.), îi schimb secretarele.


Ce poţi să îi ceri? Pe mine ce m-a durut când a catalogat membrii PSD care au umblat pentru dânsul drept ciumă roșie. Eu sunt unul care a umblat alături de dânsul când mergea în Plopi şi vorbea de anveloparea blocurilor. Această ciumă roşie a fost alături de el când a avut probleme şi alţi colegi de-ai lui au stat. Atâta poate, din punct de vedere politic, atâta poate”, a spus Negoiţă.

Legat de campania electorală, consilierul a mai adăugat şi că primarul refuză să deconteze banii pentru spitalul de copii pentru a o ţine pe a lui. Chiar şi aşa, pesediştii sunt convinşi că vor câştiga alegerile prezidenţiale. „Ne facem treaba. Vorbim cu alegătorul ce facem noi, cum facem noi. Decât să stau să mă bălăcăresc cu domnul Robu. În primăvară ne-a bălăcărit pe toate afişele şi l-am bătut. (….) Aţi văzut la europarlamentare. Lăsând la o parte asta. Aţi văzut la Colegiul III unde a fost vot pur politic. Lumea e scârbită de aceste scandaluri. Să intru să mă bălăcăresc cu dânsul, asta nu fac. O să câştigăm şi Timişoara”, a dat asigurări Negoiţă. Pus faţă în faţă cu ipoteza înfrângerii, Negoiţă e convins că formaţiunea sa va merge mai departe.

2 COMENTARII

  1. oare cind va scapa Romania de de aceste ciume(PSD)oare cind va fii oadata ptr tot-deauna liniste si bunastare in tara si fara acest partid bolsevic????care a adus tara la sapa de guma(dai in pamint si iti sare in cap)si a ruinat toata Romania,au furat tot ce a existat si ce a fost construit in 30 anii pina la venirea lor la putere,adica sincer sa fiu,asta este o dictatura libera,!!!!

  2. A-ti furat si furati inpreuna; Nastase, Rebenciuc,Sirbu,Oprisan,Mazare,Basescu,
    Blaga,Oltean,Oftaficiuc,Popovici,Videan,Anastase,Berceanu,Fluture,Oprea,Funeriu,
    Stolojan,Frunza-Verde,Ciuhandru,Bojin,Fenechiu etc. Aici sunt banii d-voastra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.