Contrabandiștii de țigări sunt tot mai inventivi. Unde a ascuns un șofer...

Contrabandiștii de țigări sunt tot mai inventivi. Unde a ascuns un șofer 100 de pachete de țigări

1
DISTRIBUIȚI

politia de frontiera caine

Contrabandștii de țigări sunt din ce în ce mai inventivi când vine vorba să ascundă marfa.


Poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali din cadrul S.P.F Naidăş au descoperit cantitatea de 100 pachete ţigari de contrabandă ascunse şi nedeclarate în roata unui autoturism. Țigările erau ascunse în roata mașinii.

”Joi s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul sârb Aleksandar R., domiciliat în Serbia, conducând autoturismul marca “Volkswagen”, înmatriculat în Serbia. La controlul fizic efectuat de către poliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali asupra autoturismului, a fost descoperită nedeclarată şi ascunsă (în roata din spate, partea stângă a autoturismului) cantitatea totală de 100 pachete de ţigări marca „Fast”. Bărbatul a declarat că dorea sa le comercializeze pe teritoriul României”, susține Mihaela Leș, ofițerul de presă al Poliției de Frontieră Timișoara.

Lucrătorul vamal a dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, autoturismul în cauză a fost reţinut, iar cetăţeanul sârb a fost sancţionat contravenţional cu o amendă în valoare de 5.000 lei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.