Culmea ironiei: după ce a ţinut fişa postului purtătorului de cuvânt la...

Culmea ironiei: după ce a ţinut fişa postului purtătorului de cuvânt la secret, primăria a fost amendată cu 3.000 de lei pentru că a publicat date personale

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timişoara a fost amendată pentru publicarea datelor cu caracter personal de către Autoritatea Naţională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal. Deşi a refuzat să facă publică fişa postului purtătorului de cuvânt al Primăriei Timişoara, Alina Pintilie, la solicitarea Asociaţiei Pro Democraţia, pe motiv că nu doreşte furnizarea de date cu caracter personal, insituţia păstorită de Nicolae Robu a dat serios cu bâta în baltă.

Alina Pintilie ne-a explicat că „a fost primită o amendă pe adresa primăriei, nu pe numele domnului primar Nicolae Robu, în valoare de 3.000 de lei.


Anul trecut a existat un proiect de hotărâre care prevedea scutirea de plata impozitelor pentru cei care aveau datorii mai mici de 40 de lei la bugetul local, iar lista cu numele persoanelor şi CNP-urile acestora a fost postată pe site, ca anexă la proiectul de hotărâre, şi apoi au fost șterse, într-un interval de câteva ore. Juriştii primăriei vor contesta amenda”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.