Culmea penibilului în plenul CJT. Cum s-a eliberat consilierul PNL Liviu Cocean...

Culmea penibilului în plenul CJT. Cum s-a eliberat consilierul PNL Liviu Cocean de supărări cu ajutorul cartofilor

0
DISTRIBUIȚI

liviu cocean06

Ceartă ca la ușa cortului în plenul Consiliul Județean Timiș pentru cartofi. Șeful instituției calcă pe urmele primarului Nicolae Robu, care recent i-a alintat pe consilierii locali Alfred Simonis și Dan Idolu – „Gicuță și Gică Contra”. Astăzi, grăbit să încheie o discuție din plenul CJT, Bojin l-a alintat pe consilierul județean Liviu Cocean „Lucică”.

La doar câteva minute distanță, „Lucică” a dorit să știe de ce CJT alocă nu ai puțin de 2.000 de euro pentru achiziționarea a două aparate de curățat cartofi pentru Direcția Socială.


Șefa direcției, Emilia Milutinovici, a explicat că este vorba despre aparate profesionale care costă foarte mult, dar care sunt necesare.

Cocean nu s-a lăsat și a spus că a fost la centrul de la Recaș, unde a fost uimit de cât de necăjiți erau copii. „Am cărat saci acolo, copiii exclamau că au văzut cartofi adevărați. Mi-a spus cineva de acolo că primesc 15 kg de cartofi pe lună”, a spus Cocean. Milutinovici a replicat că „în toate centrele noastre sunt copii amărâţi. Sunt peste 2.600 de copii la centrul Recaș, asigurăm masa pentru copiii care aparţin centrului nostru şi pentru cei de la școala specială”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.