Dan Radosav, dezvăluiri la PRESSALERT LIVE despre culisele numirii sale ca director...

Dan Radosav, dezvăluiri la PRESSALERT LIVE despre culisele numirii sale ca director la Muzeul Banatului şi Muzeul Satului. Ce spune despre intrarea sa în politică VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

dan radosav pressalert

Invitat în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, directorul Muzeului Satului, fost jurnalist şi consilier al şefului Consiliului Judeţean Timiş, a explicat conjuncturile prin care a ajuns să fie numit în funcţia pe care o deţine.

Dan Radosav a explicat că după închiderea televiziunii TVT’89, patronată de omul de afaceri Georgică Cornu, a „acceptat provocarea” de a deveni consilierul lui Titu Bojn. Radosav a povestit că s-a simţit bine ca şi sfătuitor al şefului CJT.

„Sub nicio formă nu au existat momente de tensiune.


Nu fac eu apologia domnului Titu Bojin. mai ales că suntem şi în campanie electorală şi mă feresc. (…) Acolo unde sunt tot ca urmare a iniţiativei preşedintelui Bojin am ajuns. (…) Vreau să îi demonstrez că nu s-a înşelat şi că prin ceea ce reuşesc să fac acolo, a avut mână bună, iar eu am avut creier când am acceptat,”, a spus fostul jurnalist.

Acesta a povestit că a spus cu bine un prim hop cu ajutorului şefului său Titu Bojin care l-a ajuta cu o vorbă bună la MAI pentru ca Tezaurul „Aurul şi argintul antic al României” să fie primit cu bine la muzeu. „Fără ajutorul efectiv al preşedintelui nu ştiam dacă voi reuşi. Am avut aproximativ 6.400 de vizitatori am vândut de trei ori numărul de volume vândute de Bucureşti”, a declarat Radosav.

Chiar dacă a ajuns unde este cu sprijin politic, directorul Muzeului Satului spune că nu are intenţia, momentan, de a intra în politică sau de a candida pe vreo funcţie la următoarele alegeri locale sau parlamentare, dar că atunci când şi dacă va face acest pas, nu va avea nevoie de construcţie politcă, ci va fi direct un profesionist.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.