Dan Radosav, noul director de la Muzeul Satului și fost consilier al...

Dan Radosav, noul director de la Muzeul Satului și fost consilier al lui Titu Bojin, este invitat în această seară la PRESSALERT LIVE. Vezi cum îi poți adresa întrebări

1
DISTRIBUIȚI

dan radosav adevarul_ro

Fost jurnalist, cu studii în teologie, Dan Radosav, invitat în această seară în studioul HDV, la emisiunea PRESSALERT LIVE, a intrat în lumea politică anul trecut, când a devenit consilier personal al președintelui CJT, Titu Bojin. În primăvara acestui an a fost numit director interimar la Muzeul Banatului, iar acum o lună Dan Radosav a fost numit director al Muzeului Satului Bănățean.


Vom vorbi despre responsabilitatea de a conduce astlfe de instituții importante pentru comunitate, planurile de viitor pentru Muzeul Satului, dar și despre tumultul din viața politică, atât pe plan local, cât și național, înainte de alegerile prezidențiale.

Puteţi urmări emisiunea live pe www.pressalert.ro, iar dacă aveți întrebări, puteţi lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a PRESSALERT.

1 COMENTARIU

  1. ce s-ar fi dacut Dan Radoslav fara nevasta-sa Codruta, care a dat din nas, sani, picioare ca sotul sau sa ajunga mare scula pe bascula…

    Crenguta, Crenguta, ce poama transpartinica esti!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.