„After” de zile mari cu maeştrii Rosario şi Kool, la un nou...

„After” de zile mari cu maeştrii Rosario şi Kool, la un nou eveniment The Sound Of The Future AUDIO

0
DISTRIBUIȚI

koolinternullo

Amatorii de muzici electronice vor avea parte de un eveniment deosebit programat să înceapă duminică dimineaţa (5 octombrie) la ora 3.00, la Halele Fructus, sub umbrela The Sound Of The Future. Invitaţii speciali ai acestui „after” care se anunţă a fi unul de neratat pentru amatorii de party vor fi două nume binecunoscute tuturor celor care fac parte din categoria „connaisseurs“ atunci când vine vorba de petreceri în ţara noastră: Rosario Internullo şi Kool.

„Timişoara este unul din oraşele în care mă întorc mereu cu mare plăcere. Mi-e foarte drag. Mă bucur că în ultimele luni am văzut că s-au organizat o serie de evenimente underground. Printre astea se numără şi cele organizate de băieţii de la The Sound Of Future. E foarte bine că sunt evenimente underground în Timişoara, după o perioadă în care comerţul pusese stăpânire pe oraş.


Acest after va fi unul cu adevărat special, mai ales că voi face back to back cu Kool. Robi (n.n. – Kool) este un prieten vechi, cu care am urcat de nenumărate ori la pupitru şi cu care am făcut câteva b2b-uri care au depăşit uşor opt ore. Vă aşteptăm la The After“, ne-a declarat Rosario Internullo.

Alături de cele două nume binecunoscute, la acest party vor mai mixa tot back to back Goe şi James Bradock iar de partea de „visuals” se va ocupa ZANA. Pentru acest „after” special, Rosario a pregătit şi un moment în care petrecăreţii vor putea asculta în premieră absolută câteva din următoarele sale apariţii discografice. „Voi scoate în curând două E.P.-uri noi, unul se numeşte L’Amour Mahmur iar altul Melo. Primul dintre ele conţine două melodii, una mai housy cu un pian mai de main şi una mai deep care se numeşte Mahmur. Celălalt E.P. este mult mai deep şi aştept un remix la ea. Le voi pune şi în acest after special, la Timişoara“, ne-a declarat Rosario Internullo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.