Deputatul Florin Bîrsășteanu, despre centura Timișoarei, la PRESSALERT LIVE: „Toți parlamentarii de...

Deputatul Florin Bîrsășteanu, despre centura Timișoarei, la PRESSALERT LIVE: „Toți parlamentarii de Timiș trebuie să ne batem pentru acest proiect”. Ce spune despre protestul anunțat de primarul Robu

1
DISTRIBUIȚI

birsasteanu 12Deputatul PSD Florin Bîrsășteanu a făcut câteva precizări, în această seară, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, despre faptul că lipsește din Master Planul de Transport al României centura de sud a Timişoarei. Pesedistul a ținut să precizeze că „Master Planul este în dezbatere publică, nu este nimic definitiv, poate a fost o scăpare faptul că Centura Timișoarei nu a fost inclusă. E clar că toți parlamentarii de Timiș ne vom zbate pentru acest proiect”.

Primarul Nicolae Robu a anunțat, în această seară, pe Facebook, că nu numai Master Planul pe transporturi nu prevede realizarea centurii Timișoarei până în 2030, ba mai mult și Centrul Intermodal de Mărfuri este prevăzut a fi realizat la Giroc, și nu la Remetea.


Tocmai de aceea, edilul șef îi încurajează pe timișoreni să protesteze împotriva Guvernului Ponta. Deputatul PSD este sceptic că va ieși multă lume în stradă, și asta pentru că „Nicolae Robu are senzația că toți timișorenii marșează la propunerile dânsului. S-a dovedit că nu are susținerea pe care o crede dânsul. Realitatea e diferită față de postările de pe Facebook. Eu știu că Centrul Intermodal de Mărfuri se face la Remetea, cred că acestea sunt doar strategii de campanie, să atragă atenția asupra dânsului”.

Florin Bîrsășteanu i-a dat replica primarului Robu și în ceea ce privește proiectele cu care se laudă că le-a realizat. „Cum ar fi ca eu să mă laud cu tot felul de proiecte, care doar au fost aduse la maturitate în mandatul meu, nu eu le-am inițiat. Acele proiecte nu înseamnă că-ți aparțin în mod exclusiv”, a conchis deputatul PSD.

1 COMENTARIU

  1. Dar unde au fost parlamentarii de nu au participat la aceste dezbateri despre Centura de Sud?! Cand se gandesc ei ca mai modifica Master Planul?! Dupa ce va fi adoptat?!?!?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.