Deputatul PSD Bîrsăşteanu despre Robu: „Poate să facă declaraţii politice după-amiaza din...

Deputatul PSD Bîrsăşteanu despre Robu: „Poate să facă declaraţii politice după-amiaza din sediul partidului, nu din sediul primăriei”

1
DISTRIBUIȚI

Ieşirile primarului Nicolae Robu, care în ultimele zile a atacat dur PSD şi PSD Timiş pe teme precum centura de Sud, finanţarea spitalului de copii sau viceprimarul Traian Stoia, au fost taxate de deputatul PSD Florin Bîrsăşteanu.

„Fac un apel la normalitate. Domnul primar ar trebui să devină puţin mai responsabil. Nu este agent electoral trimis de noi să administreze primăria, ci poate să facă declaraţii politice după-amiaza din sediul partidului, nu din sediul primăriei. Aş mai recomanda ca pasiunile lui juvenile, gen chitară şi Facebook, să şi le satisfacă seara, după orele de program Aţi realizat acest joc continuu între reprezentanţii guvernului, ai partidului nostru şi domnul primar.


Cu declaraţii că sunt sau nu sunt bani pentru noul corp de clădire al spitalului de pediatrie. Eu cred că nu este în stare domnul Robu să îşi bată joc de un proiect atât de drag şi să facă şicane numai ca să ţină lucrarea pe agenda evenimentelor de presă. Se lucrează, sper să facă şi decontări. Este cunoscut ca un individ destul de coleric, dar stă destul de prost cu finalizarea, din cele 100 de şantiere pe care le anunţa nu am văzut niciunul finalizat. Trebuie în continuare să trăim cu mizeria din parcuri şi cu situaţia din trafic, totul zi de zi pe nervii timişorenilor”, a spus pesedistul.

birsasteanu 11

Deputatul a mai spus că este sigur că guvernul va mai da bani şi anul viitor pentru spitalul de copii, şi că nimeni nu va lăsa exclusiv în sarcina primăriei finalizarea acestui obiectiv.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.