Desant timişorean asupra Bucureştiului. Rockerii pregătesc intens cel de-al doilea material discografic...

Desant timişorean asupra Bucureştiului. Rockerii pregătesc intens cel de-al doilea material discografic VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

desant

Rockerii timişoreni care alcătuiesc formaţia Desant au susţinut la sfârşitul săptămânii trecute un concert în cadrul evenimentului Tatoo Convention din Bucureşti – ocazie cu care au cântat din nou alături de Toni Dijmărescu – şi se pregătesc pentru un nou concert în Capitală, care va avea loc vineri, 17 octombrie, în cadrul Festivalului Oktober Rocks.

Binecunoscutul chitarist Toni Dijmărescu, stabilit de mai mulţi ani în Germania, a activat în trupe ca Necroticism, Krater sau Screaming Heads şi a cântat alături de rockerii timişoreni în luna mai a acestui an, în clubul El Che din Timişoara.


„Recent am cântat împreună cu prietenul nostru Toni Dijmărescu la International Tattoo Convention Bucureşti. A fost un concert reuşit, iar publicul din Bucureşti este extraordinar. De aceea, ne întoarcem acolo vineri pentru a cânta în cadrul Festivalului Oktober Rocks. Desant se cere din ce în ce mai mult, ceea ce ne încântă. Înseamnă că muzica noastra e apreciată“, ne-a declarat Alin Achim, liderul trupei Desant.

După succesul repurtat de albumul de debut <<Joc de noroc>>, formaţia alcătuită din Alex Anca, Tibi Săulescu, Mihai Neagoe, Alin Achim şi Mihai Dobrescu pregăteşte cel de-al doilea material discografic, primul extras din acest disc fiind lansat recent. „Am lansat zilele trecute o piesă nouă, Supernova, care a fost bine primită şi feedback-urile au fost pozitive. Pentru noi este energia de care avem nevoie să terminăm cel de-al doilea album şi să venim în faţa fanilor cu un nou material care sperăm că îl vor iubi la fel de tare cum ne iubesc pe noi”, a mai adăugat Alin Achim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.