Desfășurare impresionantă de forțe a echipajelor de urgență din Timișoara. Care a...

Desfășurare impresionantă de forțe a echipajelor de urgență din Timișoara. Care a fost motivul GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-947300202">

exercitiu urgenta pompieri ambulanta caini (11)

Pompierii „s-au jucat cu focul” miercuri după-amiază, la fabrica de detergenți de pe strada Stan Vidrighin din Timișoara. Aceștia au simulat un incediu cu efecte dezastruoase, scenariul petrecându-se în interiorul fabricii. La acțiune au participat mai multe echipaje de pompieri, de la jandarmerie, de la SALVO, dar și polițiștii. Prezenți au fost și patru câini de cercetare, care au ajutat la găsirea victimelor.

„S-a intervenit cu autospeciale cu apă și spumă, au participat echipaje de cercetare canină, dar și alpiniștii de la SALVO care au salvat persoane aflate la înălțime. Scopul simulării a fost acela de a testa viabilitatea planului, iar forțele speciale au intervenit la timp”, a declarat Laurențiu Teodorescu, ofițer specialist în prevenire și combatere a incendiilor, din cadrul ISU Banat.

Planul de acțiune pus la cale de forțele de intervenție a fost alcătuit din mai multe etape. După ce a izbucnit incendiul s-a trecut la evacuarea angajaților. Pompierii au sosit la fața locului și au acționat conform planului. Alpiniștii de la SALVO au intervenit în salvarea unor persoane aflate la înălțime, iar echipajele canine au căutat alte potențiale victime. Exercițiul a fost o testare pentru pompieri, și s-a încheiat cu succes.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.