Designerul Adriana Delia Bărar: „Moda timişoreană creşte uşor şi e tot mai...

Designerul Adriana Delia Bărar: „Moda timişoreană creşte uşor şi e tot mai receptivă“ GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-750500914">

Zilele trecute, Timișoara a fost gazda celei de-a patra ediţii a târgului Fashion Fridays, o manifestare desfăşurată la sala Continental Parc, care a strâns laolaltă peste 50 de designeri din vestul ţării.

Printre exponatele de la standuri cei interesaţi au avut parte de colecţii unicat, bijuterii de autor, textile şi obiecte handmade cu un design original. În profida vremii nefavorabile, timişorenii au profitat de reducerile oferite de designerii de la faţa locului. La această ediţie a fost prezentă şi o secţiune inedită intitulată „Out of the closet“. Designerii prezenţi au surprins, în colecţiile special create, tendinţele sezonului rece: paltoane deconstruite, cu volume interesante, de inspirație masculină, rochii asimetrice, franjuri. Toamna aceasta, anii ’60 revin în forţă și sunt inspirația supremă pentru piesele vestimentare. Se poartă haine croşetate, supradimensionate, imprimeuri nordice, jobene, pălării clasice sau tip western.

„Se pare că oamenii au aşteptat cu sufletul la gură târgul, deoarece în ciuda vremii nefavorabile, deja în prima zi la ora 10 au început să vină. La fel de surprinzător, pretenţiosul public timişorean s-a lăsat impresionat de secţiunea Out of the closet, care a fost un real succes. Am avut parte de vizitatori veseli, foarte bine îmbrăcaţi, pe unii am reuşit să îi si fotografiăm. Mi se pare că moda timişoreana creşte uşor, se dezvoltă şi devine tot mai receptivă, ceea ce mă bucură foarte tare“, ne-a declarat designerul timişorean Adriana Delia Bărar.

În această vară creatoarea a reprezentat oraşul de pe Bega la cel mai important festival de modă din Balcani, Feeric Fashion Days, eveniment aflat la a şaptea ediţie, care a avut loc la Sibiu. Anul trecut, moda timişoreană a avut parte de o nouă recunoaştere internaţională prin intermediul creatoarei timişorence,  a cărei colecţie BAD Attitude dedicată sezonului toamnă – iarnă a fost prezentată în Washington.

Credit foto: Andrei Cacuci, Dumitrescu Alexandru

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.