Distracţie pe cinste alături de timişorenii DJ Benito şi Sean Norvis GALERIE...

Distracţie pe cinste alături de timişorenii DJ Benito şi Sean Norvis GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1361457059">

jazzissimo club (25) [1024x768]

Weekendul trecut a programat din nou o serie de petreceri reuşite la Jazzissimo Club, unde amatorii de distracţie au avut parte de nopţi incendiare alături de timişorenii DJ Benito şi Sean Norvis. Noaptea de vineri a fost „dirijată“ de DJ Benito, care şi-a început cariera acum 13 ani în oraşul nostru şi a avut ocazia să mixeze în cadrul unor evenimente de seamă, ca warm-up sau after-party la concerte susţinute de Dr. Alban, No Mercy, Boney M, 2 Unlimited, UB 40, Abba 99 sau Haddaway.

Pe numele său adevărat Beni Ceteraş, timişoreanul a reuşit să fie şi de această dată pe placul celor prezenţi. Noaptea de sâmbătă a fost animată de beat-urile mixate de Sean Norvis, care s-a făcut remarcat atât ca şi DJ cât şi ca producător, una din piesele sale, „Spread your legs in Paris”, fiind inclusă pe compilaţia label-ului canadian Jungle Funk Recordings, editată pentru cea mai mare conferinţă a muzicii dance mondiale, Winter Music Conference, din acest an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.