Doi escroci, căutați de polițiștii din zona de vest a țării, prinși...

Doi escroci, căutați de polițiștii din zona de vest a țării, prinși în flagrant. Cum îi păcăleau pe oameni chiar în fața băncilor

1
DISTRIBUIȚI

usingatm2-lg

Au reușit să păcălească o grămadă de oameni până acum, iar polițiștii îi căutau de câteva luni bune. Este vorba de doi infractori un bărbat și o femeie, care au fost reținuți acum în flagrant, conform resita.ro.


Bărbatul de loc din județul Timiș și femeia din județul Dolj, erau monitorizați de mai bine de trei luni de polițiști. Cei doi escroci aveau un mod de operare care i-a pus pe gânduri pe polițiști. Bărbatul și femeia se prostau în față unor bănci și le promiteau celor care doreau să între în bancă, un curs valutar foarte bun. Oamenii acceptau trocul, numai că atunci când numărau banii, aceștia erau mai puțini, iar indivizii dispăreau rapid.

La Caransebeș, un bărbat care a dorit să schimbe 1000 de euro s-a trezit că are în mână doar 500 de lei, iar o altă femeie a primit 200 de lei în schimbul a 500 de euro. Cele două persoane au fost reținute, polițiștii din Reșița stabilind că prin același mod de operare au fost păgubiți și câțiva reșițeni. Polițiștii din Timiș au anunțat la rândul lor că și ei au mai multe cazuri cu autori necunoscuți, cu același mod de operare, astfel că este de așteptat că autorii să fie aceiași. Cercetările în acest caz continuă într-un dosar penal pentru înșelăciune.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.