Doi soți au ajuns la spital în urma IMPACTULUI cu două TIR-uri....

Doi soți au ajuns la spital în urma IMPACTULUI cu două TIR-uri. Cum s-a petrecut incidentul

2
DISTRIBUIȚI

accident_TIR_CENTURA1Doi soți a ajuns la spital, în urma unui accident petrecut astăzi în apropierea orașului Făget. Șoferul autoturismului Peugeot 106, în care se afla împreună cu soția sa, a intrat în depășirea a două TIR-uri.


Pentru a evita impactul cu un autoturism care se deplasa din contrasens, acesta a încercat să se strecoare între cele două vehicule de mare tonaje, care din câte se pare nu păstrau distanța regulamentară de deplasare în trafic. Astfel, mașina Pegeot s-a lovit de cabina unuia dintre TIR-uri și a acroșat remorca celuilalt.

La fața locului s-a deplasat o autospecială a ISU Timiș, însă nu a mai fost nevoie de descarcerare. Cei doi soți au scăpat ca prin minune cu viață, însă ambii sunt acum la spital. Unul a fost transportat la spitalul din Făget, iar celălalt la Lugoj, pentru investigații suplimentare.

Foto: arhivă

2 COMENTARII

  1. Marele SEF DE LA ISCTR CONTROL TRAFIC DE CIND A VENIT DIN NOU DORIN CUTU CERE SPAGA 100 DE EURO DE CAMION LUCRU AUZIT LA SEFUL MEU ,LA 9 LA PUS SEF SI LA 11 LA CHEMAT LA SPAGA

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.