Două concerte cu aplauze îndelungi la lansarea videoclipului despre fata pierdută a...

Două concerte cu aplauze îndelungi la lansarea videoclipului despre fata pierdută a fiecărui bărbat, realizat de Cari Tibor FOTO&VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2077943163">

Lansarea oficială a videoclipului Lost Girl – o poveste despre fata pierdută a fiecărui bărbat, un videoclip filmat în sala mare a Teatrului Maghiar „Csiky Gergely” – a inclus un adevărat maraton pentru melomanii timişoreni, căci organizatorii au pus la cale în aceeaşi seară două evenimente pentru a marca această apariţie: la Galeria Triade şi mai apoi la Jazzissimo Club.

„«Lost girl» este o piesă aparte, menită să scoată la iveală acel «ceva» frumos şi curat din fiecare dintre noi. Spunem prin muzică şi imagine o poveste simplă, dar foarte adevărată. O poveste pentru oameni sensibili”, spune compozitorul Cari Tibor. „Dincolo de muzică, lumini, coregrafie, costume – toate foarte inspirate – acest clip înseamnă şi o provocare din punct de vedere tehnic. Am avut parte de o echipă care a lucrat minunat şi de o locaţie care ne-a ajutat mult să ne ducem la bun sfârşit planurile – sala Teatrului Maghiar Csiky Gergely”, explică Andreea Medinschi, coordonator al proiectului.

lansarevideoclipcaritibor (7)

Primul episod al lansării a avut loc la Galeria Triade, unde Cari Tibor, Sânziana Tarţa şi Attila Szabo J au avut parte de o primire călduroasă, un public select şi o cântare care a generat aplauze pe deplin meritate de artişti. Mai apoi, lansarea s-a „mutat“ la Jazzissimo Club, unde alături de ei pe scenă a apărut şi invitatul special Ilko Gradev. Şi de această dată, publicul numeros a savurat pe deplin recitalul muzicienilor, care a inclus şi compoziţiile „Un cântec vechi” şi „Marele crupier”, amândouă din spectacolul „Scene din viaţa insectelor”, în regia lui Victor Ioan Frunză. Coregrafia clipului „Lost Girl” a fost realizată de Baczo Tunde, dansatorii sunt Baczo Tunde şi Alin State, de imagine şi editare video s-au ocupat cei de la Razor Art, costumele au fost realizate de Geta Medinschi, iar luminile – de Gido Zoltan. Fotograf oficial al proiectului este Alin Zelenco, iar grafica poartă semnătura lui Laurian Popa.

Foto: Alin Zelenco şi Klaus Sciadei

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.