Dovleci Chanel sau „domnișoară”, licitați pentru o cauză nobilă, la Timișoara. Cine...

Dovleci Chanel sau „domnișoară”, licitați pentru o cauză nobilă, la Timișoara. Cine a cumpărat cel mai scump dovleac FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-639983077">

200 de dovleci colorați, ornați și pictați de artiști timișoreni au fost oferiți spre vânzare timișorenilor care au participat, aseară, la cea de-a doua ediție a evenimentului caritabil „Dovleacul Roz”. Cei mai frumoși șapte dovleci au fost licitați în scop caritabil, iar banii strânși au mers pentru sprijinirea Campaniei Help25, prin care se luptă împotriva cancerului la sân.

Astfel, dovleci Chanel, ca un ghiveci cu flori, dovleci magici sau „domnișoară” au fost scoși la licitație, prețul de pornire fiind 100 de lei. Aceștia au fost prezentați publicului de către fotbaliști de la ACS Poli. Cei mai scumpi dovleci licitați au fost dovleacul Chanel, „vedeta” evenimentului caritabil, care s-a vândut cu 300 de lei, dar și un dovleac cu motive tradiționale, pe care l-a achiziționat, cu 400 de lei, Călin Dobra, vicepreședintele Consiliului Județean Timiș. După ce dovlecii au fost licitați, a avut loc și o tombolă cu premii surpriză, iar seara s-a încheiat cu un concert live susținut de Trupa FM.

Campania Help25, inițiată de Asociația OncoHelp în urmă cu un an, are ca obiectiv principal strângerea de fonduri pentru achiziționarea unui mamograf performant și demararea unui program de depistare precoce a cancerului la sân. „Mamograful costă 200.000 de euro, până acum s-au strâns aproape 100.000 de euro. Inițial, Campania Help25 și-a propus să organizeze 25 de evenimente, dar pe care le-am depășit de mult. Următorul eveniment va avea loc în luna noiembrie”, a spus Smaranda Marcu, unul dintre voluntarii Campaniei Help25. După achiziționarea mamografului, aproximativ 5.000 de mamografii vor fi oferite gratuit femeilor cu venituri reduse din vestul țării.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.