După ce senatorul PSD Ilie Sârbu a dat cu subsemnatul la DNA,...

După ce senatorul PSD Ilie Sârbu a dat cu subsemnatul la DNA, primarul Robu spune că „nu pot decât să sper că le va veni rândul tuturor celor care au jefuit avuția comună a acestui popor”

1
DISTRIBUIȚI

robu maini

Primarul Nicolae Robu este bucuros de necazul rivalilor politici. Fără a da nume, edilul timişorean a comentat că „eu cred că în ultimii ani au fost nişte semne că statul român nu mai este chiar la cheremul unora şi altora şi că, în pofida unor disfuncţii pe care le putem vedea şi le vom vedea şi în continuare, statul de drept funcţionează. Instituţii fundamentale precum cele reprezentând puterea judecătorească funcţionează. Cred că trebuie să fie o atenţionare a tuturor celor care cred că se pot înfrupta din bunul public la nesfârșit.


Eu am făcut apel către poliţie să ancheteze toate transferurile dubioase din avuţia publică de către anumite persoane în Timişoara. Nu etnia este importantă, ci faptele pe care le fac anumiți oameni. Nu pot decât să sper că le va veni rândul tuturor celor care au jefuit avuția comună a acestui popor”.

Vă reamintim că liderul senatorilor PSD, Ilie Sârbu, a ajuns, miercuri dimineaţă, alături de un avocat, la DNA Braşov, unde au loc audieri într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri în care sunt vizaţi magistraţi şi doi avocaţi, unul dintre ei fiind deputatul PSD Ioan Adam. În cauză au fosta audiați și Viorel Hrebenciuc și Adam Crăciunescu.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.