Elena Udrea la Timişoara: „Pe Victor Ponta îl bat în turul doi....

Elena Udrea la Timişoara: „Pe Victor Ponta îl bat în turul doi. Îl bat la televizor sau în arenă”. De ce a fost acasă la Klaus Iohannis

8
DISTRIBUIȚI

Udrea-si-Traian-Basescu

Candidata PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, a fost prezentă astăzi la Timişoara, unde a susținut o conferinţă de presă. Evenimentul a avut loc la Hotel Continental, iar participanţii au fost relativ puţini.

Discursul Elenei Udrea a fost unul lung. Prezidenţiabila a spus că „îmi doresc să câştig competiţia electorală la Timişoara şi în judeţul Timiş. Am şi argumente. Românii vor alege peste trei săptămâni un lider cu spirit practi,c care să fie capabil să construiască ceva pentru ţara asta. În mandatul meu de ministru, aici în Timişoara, ca de altfel în toată ţara, am reuşit să fac lucruri concrete. Mă înscriu în profilul de preşedinte de care are nevoie toată ţara. La 25 de ani de la Revoluţie cred că modelul de preşedinte este unul care să aibă capacitatea să vrea, să poată să construiască. (…) Propunerea mea este ca după ce ajung preşedinte să dizolv paralmentul şi astfel să avem un nou guvern, un nou parlament, o nouă clasă politică.


Parlamentul a devenit un scut pentru corupţi, pentru cei care candidează doar pentru a crea reţele prin care încalcă legea”.

Udrea nu a pierdut ocazia de a-i ataca pe contracandiaţii ei, pesedistul Victor Ponta şi liberalul Klaus Iohannis. „Victor Ponta şi Klaus Iohannis sunt doi candidaţi USL oricare va câştiga, va guverna USL. Cer electoratului să analizeze care este adevăratul candidat al dreptei care să lupte cu Ponta. Fiindcă există riscul să îl votăm pe Iohannis, un candidat care poate nici nu poate, nici nu vrea să îl bată pe Ponta. (…) Ieri am fost la domnul Iohannis acasă, la una din cele şase case. Mă mai duc o dată. Dacă trebuie mergem pe teritoriul dânsului, poate să medieze domnul Vasile Blaga această dezbatere, să vină cu cine vrea, dar trebuie să avem această confruntare, altfel trimitem ţara pe mâna PSD”.

Categorică Udrea a anunţat că „pe Victor Ponta îl bat în turul doi. Îl bat la televizor sau în arenă, dar pentru asta trebuie să alegem între candidaţii dreptei”. Pemepista a mai spus, pe modelul Ceaușescu că își propune naționalizarea întreprinderilor care au fost privatizate prost. Despre lupta electorală, Udrea a conchis că electoratul PNL și PDL ar trebui să o susțină.

Udrea a fost însoţită la Timişoara de Gelu Vişan, secretarul PMP, şi de fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir.

8 COMENTARII

  1. Urat și dezgustător acest personaj! Din toată povestea asta îmi pare rău de Ruxandra Dragomir că s-a înhăitat cu acest personaj. Putea să stea acasă, sau să facă orice altceva!

  2. ce gluma ! Udrea vrea naționalizarea întreprinderilor care au fost privatizate prost.Pai madam UDREA ai fost la guvernare ,puteai atunci sa nationalizezi de ce nu ai facut-o ,asta-i una , 2- ce sa mai nationalizezi? ca acele intreprinderi sunt demult demolate ,nu mai exista.3-nu intra in atributiile presedintelui .4-MINTI si BATI CAMPII ,te astepta dosare grele si pe dumneata ,ALRO ,MICROSOFT .Nu incerca sa duci lumea in eroare cu explicatii de genul ,, nu stiu ce afaceri facea sotul meu ,intrebati- pe el” ,ca nu tine .Raportat la Iohanis esti un mare ZERO .Doar daca comparam cele 6 case ale lui cu 10 milioane de euro averea dumitale ne dam seama ca ai furat la greu impreuna cu cocoselul tau .Cat despre pregatire esti in total dezavantaj .Iohanis a absolvit o facultate grea .pe cand dumneata ai absolvit ,pe bani ,la o facultate privata ,tot timpul ai fost propulsata pe functii de unii si altii .Unicul dezavantaj al lui Iohanis este ca vorbeste mai greu ,el nefiind un politician ,cum dealtfel nici dumneata nu esti ,dar ai avantajul ca ti s-a montat o placa ,pe care o tot repeti,daca cineva ,te deviaza de la acea placa dai in balbaiala.

  3. „in stilul ceausescu”??Va rugat Voiculescu sa il lasati sa va faca stirile?sunteti patetici cu astfel de fraze ne gandite , adica puteati sa ganditi un pic ca singurii comunisti din tara asta sunt PSDistii…in fine sa trec la articol:Foarte bine , acest lucru trebuia facut de mult timp dar , ar fi bine si acum , renationalizarea este unul din pilonii economiei mondiale!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.