Estul Sălbatic în toată splendoarea lui

Estul Sălbatic în toată splendoarea lui

0
DISTRIBUIȚI

vali silaghi 09

Ca-n orice campanie electorală, dar parcă acum mai mult decât altă dată, asistăm la un război total, cu lovituri necruțătoare. Nu fizice, dar cu efecte la fel de devastatoare. Se scot la iveală case, acoperiri, șmenuri din trecut. Se pune reflectorul pe prieteni, legături, foști soți. Niciun schelet din niciun dulap nu mai este în siguranță.

E o campanie electorală de gherilă, un război murdar.


Pliante în care un anumit candidat este făcut praf la modul cel mai golănesc umplu cutiile poștale ale românilor și nimeni nu și le asumă. Meșurile uriașe cu fețele candidaților sunt „îmbunătățite” cu vopsea, afișele mai mici cu abțibilde.

Transferurile de membri de partid se realizează ca cele din fotbal înainte de „Legea Bosman”, miza fiind, pe lângă majoritatea din consilii locale sau județene, și numărul de voturi, oricât de mic ar fi, pe care „transferul” îl poate aduce candidatului tău.

Și, cu toate mega, ultra, giga, super dezvăluirile de până acum, aflându-ne abia la jumătatea campaniei, sunt sigur că loviturile cele mai dure nici n-au apărut încă, așii au rămas momentan în mânecă. Deci, pentru următoarele două săptămâni (plus prelungiri), luați niște popcorn de la Ponta, niște whiskey de la Băsescu, și așezați-vă confortabil pe canapea, pentru că circul de abia începe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.