EXCLUSIV Procuror, prins în flagrant de DNA. Vezi ce a rezolvat magistratul...

EXCLUSIV Procuror, prins în flagrant de DNA. Vezi ce a rezolvat magistratul și care era prețul său UPDATE 2 Decizia DNA după audieri

17
DISTRIBUIȚI

 

procuror valentin carstea dna

Un procuror a fost prins în flagrant, astăzi, de anchetatorii de la DNA Timișoara împreună cu cei de la DGA în timp ce primea de la un cumpărător de influență mai multe bunuri electronice. Procurorul Valentin Cârstea, de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș Severin, a fost monitorizat de anchetatorii anticorupție după ce au apărut informații legate de posibile fapte de corupție. Acesta și predă la Facultatea de Drept a Universității Europeane Drăgan din Lugoj, unde este conferențiar din 1994. În schimbul a diverse atenții din partea unui student – ulei, făină, un jambon de porc – l-a trecut pe acesta la mai multe examene, chiar dacă respectivul nici măcar nu a trecut prin universitate.


Flagrantul a fost făcut, astăzi, în Reșița, ancheta fiind în plină desfășurare. Valentin Cârstea este procuror din 2005 și în 2009, CSM a fost de acord cu numirea sa ca și șef al Secției urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș Severin. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Procurorul Cârstea a ajuns şa sediul DNA Timişoara însoţit de anchetatorii anticorupţie şi cei de la DGA. Magistratul avea cu el mai multe documente. Locuinţa şi biroul acestuia au fost percheziţionate după flagrant.

UPDATE 2 Cârstea a fost audiat mai multe ore în sediul DNA pentru „atenţiile” primite de-a lungul timpului de la student, valoarea burilor primite ajungând la 2.000 de euro. Pe lângă rezolvarea examenelor pentru cumpărătorul de influenţă, procurorul Cârstea este acuzat şi că, în mod ilegal, a dat o soluţie într-un dosar la intervenţia aceluiaşi cumpărător de influenţă. La final, s-a decis cercetarea lui Cârstea în libertate sub control judiciar.

17 COMENTARII

 1. Pe cand un procuror luat de DNA si la Timisoara ca am vazut la Arad, Resita dar la Timisoara, nimic. Inteleg ca aici sunt cei mai corecti
  Nu ne mai imbatati cu apa rece !
  Stim bine ce lepre avem aici si cine ii conduce

  • bai „!”
   de ce nu ii nominalizez pe banditi ? sau nu vrei sa ai belele ?
   io asi incepe cu procororii si giudecatorii care au primit MOKA si ILEGAL de la tripleta de infractori ciuhandu cojocari miut locuintele de la L 112/1995 !!!
   apoi urmeaza procororii meletzenii si giudecatorii „pretenii” tiganilor…
   s.a.m.d.

 2. Urmeaza Trion Matius , de la curtea de apel Timisoara acesta are relati stranse cu lumea interlopa timisoreana si rezolva sau acuza preferential ….., urmariti cazul stadionul Dan Paltinisan ( acuzat abuziv fara probe concludente Dascalescu Ciprian ) speram ca drumurile acestor prochrori sa se opreasca in puscarie.

 3. doamne, da’ ce mufa de prost are asta. ma si mir cum pla mea o fi intrat asta in procuratura. precis pe pile.
  daca ar sti prapaditu ce il asteapta in pushcarie. o sa-i face martalogii rozeta de la ochiu maro praf !?

  • adica tu vrei sa zice ca o sal f*te cremenalii in c*r ?????????
   io nu cred ca acolo ieste gardieni care stau cu ochii pi aia ca pi butelie.

 4. Hahalerele, cum zice Becali, nu se saturã cu cãt au…, o multime de pensionarii, si multi alti locuitori ai RO, trãiesc cu minimul, si au singura bucurie cã pot trãi de pe o zi pe alta, dar ” hahalerele ” nu sunt multumit cu ceea ce e cu sigurantã suficient. La puscãrie cu asemenea persoane nemultumite…

 5. CEL MAI PENIBIL LUCRU FACUT DE D.N.A. ÎN PRIMUL RÂND CORUPȚI MAI MARI DECÂT CEI DE LA D.N.A. NU EXISTĂ MEREU OAMENI BUNI ȘI CORECȚI CARE AU CEVA ÎN CAP DESPRE ȘTIINȚELE JURIDICE SUNT TRAȘI LA RASPUNDERE, IAR CEI CARE HABAR NU AU ȘI AJUNG PE NIȘTE FUNCȚII INCOMPETENȚI, TRĂIESC BINE ASTA E ROMÂNIA NOASTRĂ PĂCAT DE CÂRSTEA VALENTIN UN OM CU CAPACITATE JURIDICA DE APRECIAT ÎN SISTEM.

  • Iti dau dreptate! Daca DNA Timis, era mai bun, altfel stateau lucrurile in Timisoara si Timis! Aici nu se intimpla nimic, pina nu se schimba oamenii! Cred ca sint multi corupti si hoti, chiar mai mari decit acest procuror!

 6. cel mai penibil, asa e nimic luat din Timis: procurori politisti, judecatori, executori, notari, nimic frate, in Timis sunt cei mai corecti, Bravo DNA se vede ca lucrezi doar pentru unii. Imi pun intrebarea ce fel de oameni lucreaza acolo sau daca nu cumva sunt prieteni cu acesti infractori din justiei si politie

  • Pai daca te pui si cauti anchetele din urma , gasesti multe lucruri care iti explica si detaliaza clar, caracatita parvenitilor din Timisoara! Prietenii, finii , rudele se angajeaza intre ei! Invatatori, profesori dati afara si angajate pile cu licee si facultati la F.F.! Acest lucru se intimpla peste tot!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.