Experiență TRAUMATIZANTĂ pentru o adolescentă de 15 ani: a fost luată cu...

Experiență TRAUMATIZANTĂ pentru o adolescentă de 15 ani: a fost luată cu forţa de pe stradă de un individ de 31 de ani care a violat-o pe malul unui râu

0
DISTRIBUIȚI

violenta1371105140-1376812166

Părinţii unei adolescente de 15 ani au depus plângere la poliţie după ce fiica lor a fost luată cu forţa de pe stradă şi dusă pe malul unui râu din apropiere, unde a fost violată.


Fata le-a povestit poliţiştilor că era pe trotuar când a fost luată pe sus de un bărbat pe care îl cunoştea doar din vedere.

„Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată că o minoră a fost violată de către un individ pe care îl cunoştea din vedere şi care a luat-o cu forţa de pe o stradă din cartierul Viitorul din Lupeni, a condus-o pe malul râului Jiul de Vest şi a întreţinut relaţii sexuale împotriva voinţei sale. Poliţia a reuşit identificarea şi reţinerea prezumtivului autor al faptei. Aceste este un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Lupeni, faţă de către Judecătoria Petroşani a luat măsura arestării preventive pe o perioadă de 29 zile, sub aspectul comiterii infracţiunii de viol”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, subcomisarul Bogdan Niţu.

Bărbatul a fost dus în arestul Poliţiei municipiului Deva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.