Feli a lansat primul single oficial. Vezi ce părere are Horea Crişovan...

Feli a lansat primul single oficial. Vezi ce părere are Horea Crişovan despre acest proiect VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

fely

Feli şi-a lansat primul ei single oficial, „Cine te crezi?”, o melodie compusă de ea alături de Șerban Cazan și Smiley, evenimentul care a marcat apariţia acestui single desfăşurându-se într-un club din Bucureşti.

„«Cine Te Crezi» descrie o poveste reală: uneori o relație poate fi toxică, iar detașarea poate fi foarte grea. Este o experiență prin care am trecut mulți dintre noi într-un moment al vieții, sau la care cel putin am fost martori”, spune Feli. Videoclipul piesei este o producție HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiață. A fost filmat într-un vechi conac boieresc, un cadru misterios care transpune perfect dramatismul poveștii de dragoste. Feli spune despre sine ca este „un satelit natural al muzicii” și nu își poate imagina un mod mai bun de a se exprima decât prin muzică. S-a remarcat la Vocea României, fiind unul dintre concurențiii creditați cu cele mai mari șanse la câștigarea concursului. Artista nu era însă la primul contact cu muzica.

În adolescență a cântat într-o trupă pop-rock („Aliens”), a lucrat alături de Edi Schneider (Dj Phantom), iar apoi s-a îndreptat către sfera hip-hop, unde s-a implicat în câteva proiecte muzicale cu Grasu XXL, Puya și Guess Who, toate aceste experiențe ajutând-o să-și definească stilul.


Feli a devenit cunoscută şi datorită proiectului Fely & The Band. Dealtfel Horea Crişovan, Florin Cvaşa şi Mircea Ardelean Jr.  – membrii trupei cu care cântă Feli – au participat la lansarea single-ului. Începând din acest an, Feli a luat decizia să se alăture echipei HaHaHa Production și să lucreze pentru propriul proiect muzical. „Vă mulţumesc nespus, am avut parte de o lansare cum n-am visat! Multumesc HaHaHa Production ca m-ai primit în casa ta cu brațele deschise și cu zâmbet sincer încă din prima zi, Smiley… ce simt acum nu poate fi descris in cuvinte… Mulțumesc Șerban Cazan! Ești producătorul VIEȚII MELE! Și vreau să lucrez cu tine atâta timp cât Dumnezeu a scris în stele să cânt!… :))  Îi mulțumesc familiei mele muzicale, care a trecut peste orice alături de mine în drumul meu spre muzica, începând de acum 4 ani!!! Am cele mai mari și talentate suflete în band și îi mulțumesc Universului că mi-i i-a dat! Horea Silvio Crișovan, Florin Cvașa, Mircea Ardeleanu Jr., voi știți că vă iubesc nespus și că mă topesc de fericire că AM ONOAREA să vă am în viața mea și să cântăm împreună!!!“, a declarat artista.

„Mă bucur pentru Feli, aşteaptă de mulţi ani… E piesa ei de suflet. Am fost la Bucureşti şi a fost o lansare extraordinară, am susţinut şi un concert. Colaborarea noastră va continua şi pe viitor, ne vom respecta toate angajamentele. Am întâlnit oameni foarte faini la HaHaHa Productions şi sperăm să facem lucruri frumoase şi pe viitor“, ne-a declarat Horea Crişovan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.